hirdetés

Nyárvégi raktárürítés

Amiket eddig csak messziről nézegettetek

hír
Nyárvégi raktárürítés 1
írta: Rolla
2019-09-04

Ha van valami olyan termék, amire nagyon vágytok, de nincs rá égető szükségetek abban az adott pillanatban, akkor megéri megvárni egy kiárusítást vagy csekkolni a kupongyűjteményünket, hátha faraghattok az árából. A Gearvita nyári raktárürítése épp egy olyan alkalom, amire érdemes volt várni, hiszen nagy kedvezménnyel szerezhettek be telefont, vezetéknélküli töltőt és fülhallgatót, okosórát vagy számítógép tartozékokat. Csak hogy egy példával éljek, azt a Lenovo Z6 Lite okostelefont, ami másfél hónapja még 65 000 forintba került, most 45 000 forintért szerezhetitek be.

Mindent tud, amit elvárunk manapság egy ilyen eszköztől: lépésszámlálás, pulzusmérés, tétlenségi figyelmeztetés, alvásmonitorozás, értesítések és bejövő hívások megjelenítése, továbbá még a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére is figyelmeztet bizonyos időközönként az óra. Okoskarkötős funkcióihoz viszonyítva szerencsére az árával sem lőttek túl, sőt, elég olcsón kínálják, mindössze 7400 forintot kell kicsengetni érte, ebben ráadásul már a szállítás díja is benne van.

Xiaomi Haylou GT1 TWS fülhallgató

Ha titeket még mindig nem győzött meg teljesen ez a vezetéknélküli füles mizéria, akkor most itt a lehetőség, hogy adjatok ennek a kütyünek egy esélyt. Az összes ilyen eszközről elmondható, hogy megspórolja az összegubancolódott kábelek okozta idegösszeomlást, nem akadtok fel vele a kilincsekbe, jóval egyszerűbb megoldani, ha egyszerre csak az egyiket szeretnétek bedugni a fületekbe és nem törik el a zsinór. Ami a számomra legmeglepőbb, hogy sokkal stabilabban marad a fülben a hagyományos verziókhoz képest, mert nem húzza lefelé a kábel, továbbá futás vagy séta közben nem akad bele himbálódzva a pulcsitokba vagy a pólótokba.

Nem ez az első Xiaomi TWS füles, amibe belebotlunk, az irodában is teszteltünk már többet is. Amit erről a típusról tudni kell, az az, hogy a legújabb 5.0-s Bluetooth kapcsolattal csatlakozik a telefonotokhoz, így sokkal tisztább és erősebb lesz a vétel. Egy töltéssel 3 és fél órán keresztül bírja a bazseválást – ami azért már egy Hajdúszoboszló-Budapest táv vonattal, ha nem késik -, de ha ez kevés lenne, akkor a dobozával 12 órára tornázhatjátok fel ezt az értéket a következő konnektort megkeresése előtt. A zeneszámok közötti léptetésekhez és a hívás megválaszolásához elő sem kell vennetek a telefonotokat, a fülhallgató érintésérzékeny, így óvatos pöcögtetéssel abszolválhatjátok ezeket a feladatokat. 6500 forintba kerül szállítási díjjal együtt, így szerintem azoknak is megér egy próbát, akik még nem próbálták és nem biztosak abban, hogy szeretni fogják-e a vezetéknélküli fülest.

Ha pedig kíváncsiak vagytok a raktárürítés összes termékére, akkor látogassatok el a Gearvita oldalára, ahol többek között 4600 forintért már Xiaomi vezetéknélküli töltőt vagy 7400 forintért Xiaomi beltéri kamerát is vehettek.

hirdetés