hirdetés

Friss cuccok a Geekbuying háza táján

Tronsmart, Xiaomi, Lenovo

hír
Friss cuccok a Geekbuying háza táján 1
írta: Rolla
2019-07-10

Ha minden naprakészek szeretnétek lenni, akkor érdemes a Geekbuying újdonságai között nézelődnötök. Itt megtalálhattok olyan termékeket is, amik még csak előrendelés stádiumban vannak, így ha ezekre feliratkoztok, akkor biztosan az elsők között lehettek, akiknek elküldik a kiválasztott kütyüt. Szerencsére nem csak előrendelhető eszközöket találhattok, hanem a már raktáron lévő újdonságokat is megtalálhatjátok itt. Az elmúlt időszak népszerű cuccai közül csekkoljátok a Lenovo Z6 Lite okostelefont, az AMAZFIT Xiaomi Huami Verge Lite okosórát és a két Tronsmart aksit.

Manapság szerencsére már a nemzetközi piacra szánt telefonokból a legtöbb gyártó nem meri kihagyni a B20-at ismerő 4G kapcsolatot, hiszen ez biztosítja, hogy a mobilnetet mind sűrűn, mind gyérebben lakott területeken simán használhassátok. Természetesen a szinte kötelező – már strapatelefonokon is megtalálható – ujjlenyomat-olvasó sem maradt le, továbbá tapsot érdemel az átlagtól nagyobb, 4.050 mAh-s aksi is, amivel tapasztalataink szerint akár 3 napot is végigtolhattok egy töltéssel.

65.000 forintba kerül a 4/64 GB-os verzió, konkrétan 30.000 forinttal olcsóbb, mint a 128 GB belső memóriával rendelkező darab, ráadásul 256 GB-ig bővíthető egy SD kártyával, így jóval olcsóbban és jobban jöttök ki, ha a kisebb verziót veszitek meg. És mint tudjuk, ahol Lite van, ott van egy nagytestvér is, a Lenovo Z6 Pro-t 6 GB RAM-mal és csúcskategóriás Snapdragon 855-ös processzorral itt tudjátok megnézni.

AMAZFIT Xiaomi Huami Verge Lite okosóra

A sorozat legújabb tagja a Verge Lite, ami úgy volt képes a fejlődésre, hogy közben az ára lejjebb ment. Elhagyták a tervezők a mikrofont és a barométert az előző Verge-höz képest, amik annyira nem voltak fontosak, viszont ennek – és az 5.0-s Bluetooth szabványnak – köszönhetően megnövekedett az üzemidő 5-7 napról 20-ra. A nagytestvérhez képest kevesebb sportmódot tud, de a legpopulárisabbak maradtak: futás, beltéri futás, terepfutás, séta, elliptikus tréner, kerékpározás, szobakerékpározás.

Ami mindenki legnagyobb örömére maradt, az a színes AMOLED kijelző és a beépített GPS, így ha jót kerestek jó áron – 29.000 forint -, akkor vegyétek számításba ezt is. Ha pedig más típust kerestek, akkor nézzetek körül okosóra tesztjeink között.

Tronsmart Presto 30 W-os power bank

Hacsak nem non-stop olyan helyen ültök, ahol körbe vagytok véve konnektorokkal, akkor dobjatok be a táskába egy power bankot, amivel elkerülhetitek az alacsony aksiszázalék okozta izzadást. Manapság már rengeteg típus és márka közül választhattok – mi is teszteltünk már sokat -, de mindenképp érdemes a márkára és a megbízhatóságra figyelni. A Tronsmart a semmiből tört elő évekkel ezelőtt a különféle jó minőségű termékeivel, például az irodánkban jelenleg is használatban lévő Tronsmart T6 Plus Bluetooth-os hangszóróval.

A Tronsmart Presto hordozható akkumulátor gyorstöltésre is képes, ami külön öröm, 10.000 mAh-s teljesítményével pedig egy átlag okostelefont akár kétszer-háromszor is képes felpumpálni. USB kimenetének köszönhetően a régebbi típusú USB-s csatlakozóval rendelkező mobilotokat és az új Type-C csatlakozósakat is tölthetitek. 6.800 forintot szerintem megér a lemerült telefon okozta infarktus elkerülése.

Huawei Band 3 Pro okoskarkötő

Ha okosóra helyett a Mi Band 4 sikerén felbuzdulva inkább a karkötők között keresgélnétek, akkor egyik alternatívaként nézzétek meg a Huawei Band 3 Prot. Manapság már nem csak az óráknak van színes AMOLED kijelzője, ennél a darabnál is ezt láthatjátok. Említésre méltó a beépített GPS, hiszen így a telefonotok nélkül is tudja követni az utatokat, mínusz egy teherrel megszabadítva titeket edzés közben.

Az alap sportmódok mellett – többek között futás, biciklizés – ismeri az úszást is, ami egy plusz pont neki, főleg, hogy ez magával hozza a komoly vízállóságot is, így nem kell féltenetek az esőtől vagy az izzadtságtól sem.

Emellett tud mindent, amit manapság elvárunk egy okosórától vagy karkötőtől: alvásmonitorozás, pulzusmérés, applikáció, 12 napos üzemidő (GPS nélkül) és lépésszámlálás. 15.000 forintért rendelhetitek meg, szállításnál pedig válasszátok az EU Priority Line-t, hogy áfa- és vámmentesen kapjátok meg. Ha pedig több karkötőre is kíváncsiak vagytok, akkor nézzétek meg tesztjeinket.

hirdetés