hirdetés

Nyárvégi akcióhullám Geekbuyingon

A nyaralás messze száll…

hír
Nyárvégi akcióhullám Geekbuyingon 1
hajas
írta: hajas
2020-08-31

Sajnos ez is elérkezett: ma van a nyár utolsó napja. Reméljük sok jó élménnyel lettetek gazdagabbak a három hónap során. Érdemes lezárni a nyarat a Geekbuyinggal, ugyanis remek kütyüket szerezhettek be akciósan. Mindegyik termék EU raktárból érkezik, így villámgyors lesz a szállítás, ráadásul így az áfa- és vámköltségeket is megússzátok.

Xiaomi Air 2 SE

A Xiaomi Air 2 széria low-budget tagja az Air 2 SE, de ez nem jelenti azt, hogy rossz lenne a minősége. Egy töltéssel 5 órán keresztül használhatjátok, a tok pedig 20 órányi áramot szív magába, ráadásul Type-C porton keresztül „etethetitek” elektronokkal. Bluetooth 5.0-s chip került bele, ami gondoskodik a stabil kapcsolatról a füles és a telefonotok között. A fülesek szélei érintésérzékenyek, így könnyedén tudjátok vezérelni a lejátszókat, vagy fogadhattok hívást anélkül, hogy elő kellene vennetek a mobilotokat. 9800 forintért a tiétek lehet.

Beelink GT-King

Bár az okostévék ára egyre kedvezőbb, azért még nem kell megválnotok jelenlegi „buta” televíziótoktól, hiszen a Beelink GT-Kinggel olcsón felokosíthatjátok. Az Android rendszert futtató kütyüben 4 GB RAM, 64 GB tárhely és Amlogic S922X kapott helyet, így szinte bármilyen appot rá tudtok telepíteni a Google Play áruházból. 4K-s videókat is le tudtok vele játszani, akár 60 fps-sel is. Rengeteg port található a masina hátulján: HDMI, USB 3.0, Ethernet, hangkimenet és memóriakártya foglalat is a rendelkezésetekre áll. A 4P9G8R5E kuponnal 32 600 forintért juthattok hozzá a szerkezethez.

hirdetés