hirdetés

Nyári leárazás a Gearbestnél

Akcióáradat

hír
Nyári leárazás a Gearbestnél 1
írta: hajas
2020-07-29

Javában zajlik a Gearbest nyári leárazása. Rengeteg kütyüt szerezhettek meg kedvezményekkel. Kiválogattam néhány jó ajánlatot, és néhány kupont is szereztem. A cikkben szereplő termékek az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesek.

Xiaomi Oclean Z1 okos fogkefe

Az Oclean Z1-et korábban teszteltük, itt olvashattok róla részletesen. Segítségével sokkal hatékonyabban tisztíthatjátok fogaitokat, mint egy hagyományos fogkefével. Percenként akár 40 000-et is képes rezegni, viszont ha érzékenyek a fogaitok, akkor válasszatok gyengédebb fokozatot a 15 üzemmód közül. Bluetooth-on keresztül képes kommunikálni a telefonotokkal, a hozzá tartozó appban pedig különböző tippeket, adatokat és beállításokat találtok, sőt, még a fogmosás hatékonyságának kiértékelését is megtaláljátok. Napi 2×2 perces fogápolás mellett elég havonta töltenetek az eszközt. A GB-HBFSFYSZS kuponkóddal 15 100 forintért tudjátok megrendelni.

Xiaomi Viomi V2 Pro

A Viomi V2 Pro korábban már járt nálunk, itt találjátok részletes tesztünket. Porszívózás mellett feltörölni is tud, ráadásul ezt extra mozdulatok beiktatásával teszi, „riszálja magát”, melyre a sok robotporszívó nem képes. Sajnos a hagyományos felmosást nem tudja kiváltani, viszont a port és a kisebb foltokat hatékonyabban tünteti el, mint a konkurencia termékei. Lézeres szenzorral térképet készít, ez alapján flangál a lakásban és kerüli ki az akadályokat, sőt, a szobákat is felismeri, így akár különböző napokra tudjátok időzíteni például a konyha vagy a nappali takarítását. 107 600 forintot kérnek érte.

 

KUU K2 notebook

A KUU K2 nemrég tett nálunk látogatást, tesztünket ide kattintva éritek el. Egy igazi low budget notebookról van szó, ami azoknak lett kitalálva, akik csak Netflixezésre és böngészésre használják számítógépüket. A laptop külseje fémből készült, ami amellett, hogy jól néz ki, még a hűtést is segíti. Oldalain egy töltőport, egy Type-C, egy mini HDMI, egy USB 3.0 és egy jack csatlakozó kapott helyet, de még odabiggyesztettek egy micro SD olvasót is. A kijelző 14,1 colos, FHD IPS panel, nagyon vékony kávákkal. A gépen előretelepített Windows 10 Pro található, így a rendszertelepítéssel nem kell külön foglalkoznotok. 8 gigabyte RAM és 512 GB-os SSD társaságában pörög az Intel Celeron J4115 típusú proci. Az akku 5000 mAh-s, ami használattól függően akár 5 órán keresztül látja el energiával a gépet. A B508ACFB23A27001 kóddal 95 400 forintért tudjátok megrendelni.

hirdetés