hirdetés

Nyár végére sem fulladt ki a Geekmaxi Summer Sale

Ami a nyárhoz kapcsolódik, az vihető

hír
Nyár végére sem fulladt ki a Geekmaxi Summer Sale 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-08-09

A Geekmaxi nem áll le a nyár végére sem, tovább tolja az akciókat, és mivel minden héten rotál a termékeken, most itt az újabb adag. Mindenféle elektromos járművet lehet hazavinni, de valahogy közéjük férkőzött egy álló- és egy robotporszívó és egy 3D nyomtató is. Mint mindig, egy rakat kupont is kaptok a termékek mellé, amit gátlástalanul használjatok fel ott, ahol lehet. Természetesen az árak tartalmazzák az áfát is, és általában a szállítás költsége is minimális vagy egyszerűen csak ingyenes.

Ha bepötyögitek a megfelelő mezőbe a BFVDHMQ5 kuponkódot, akkor 75 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a készüléket a Geekmaxitól, ingyenes és villámgyors szállítással.

A külső időjárási körülmények ellen IP54-es tanúsítvánnyal látták el, ami a felfröccsenő víz ellen véd, de azért esőben ne rollerezetek vele. A KSH39E7A  kóddal 140 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza EU raktárból, 1 dollárnál is alacsonyabb szállítási költség mellett.

Qidi Tech X-Smart 3 3D nyomtató – A legkisebb sem olyan kicsi

A Qidi egy egész szériányi 3D nyomtatót a piacra dobott, a sorozat legkisebb darabja az X-Smart 3, amire tényleg nem túlzás azt állítani, hogy apró, hiszen a nyomtatási terület 175x180x170 mm. Ez persze nem probléma, így legalább kisebb helyet foglal el, és ettől még lehet rendben a nyomtatási minőség. A sebessége 500 mm/másodperc, a kinyomott anyag pedig 30 köbmilliméter másodpercenként. A nyomtató tálca automatikusan beszintezi magát, 16 pontot használ, hogy megállapítsa a tökéletes vízszintet. A nyomtatási felület flexibilis, így könnyebb eltávolítani a kész tárgyakat, amiket kinyomtattok.

A felhasznált matéria lehet ABS, ASA, PETG, TPU és még sok minden mást is támogat. A Qidi ad hozzá vágószoftvert is, amit a kezdők is könnyedén használhatnak, de ha ez nem felelne meg, a hardver támogatja az Ultimaker Curat, a Simplify 3D-t, a PrusaSlicert is. Mivel a termék burkolt, nemcsak egy váz, ezért a szerkezet jóval merevebb a szokásosnál, ezt csak simán CoreXY struktúrának nevezték el. A Qidi motorvezérlő drivere – TMC2209 – állítólag kifejezetten csendes, így sem túl sok hang, sem túl sok rezgés nem kíséri a műveletet. Ráadásul a leírások szerint nem is kell összeszerelni, csak out-of-the-box ki kell venni, és már használható is.

A termékért a 86KECEPZ  kóddal, 141 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a szállítás összege minimális.

Eleglide M1 Plus, a továbbfejlesztett elektromos bicikli

Az Eleglide M1 Plus elektromos mountain bike nemcsak az aszfalttal, hanem a kavicsos hegyi utakkal is könnyedén megbirkózik. Kialakítása, felszereltsége nagyon igényes. A pedálszenzoros motor 250 W-os, a maximum nyomatéka 45 Nm, a csúcsteljesítménye 500 W és a végsebessége 25 km/h. 

Három módban használhatjátok, és több teljesítmény szint között tudtok választani. Teljesen elektromosan 50 km, rásegítéssel akár 100 km is megtehető vele. A motoros rásegítés mértékét 5 lépcsőben lehet állítani és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Hagyományos kerékpárként egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ váltó segíti a tekerést.

36 V-os 12,5 Ah-s lítium akkumulátort kapott, ami könnyen el is távolítható, töltési ideje körülbelül 7 óra. A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak, míg az úthibák elnyelése a hidraulikus lengéscsillapítók feladata. Nagy teherbírású, korrózió álló, alumínium ötvözet vázzal rendelkezik. Könnyű és hatékony kialakításának köszönhetően a 27,5 colos kerekek alkalmasak városban és terepen egyaránt. Az első lámpa LED-es, illetve egy többfunkciós kijelzőt is szereltek a kormányra.

A QIqhcGUN  kuponnal most csak 292 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, EU raktárból, 1 dollárnál is alacsonyabb szállítási költség mellett.

Maga a beállítás is egy több lépcsős folyamat, például megkérdezi az eszköz, hogy van-e kisállat a háztartásban,

hiszen akkor máshogyan reagál bizonyos dolgokra. Ami a felmosást illeti, ez is az előző generáció VibraRise technológiáját használja, ami annyit takar, hogy nagy frekvenciával dörgöli a felületeket, de az olyan részeket, amiket nem kell felmosni, szépen kihagyja, egyszerűen felemeli a platniját és kész. Ez az eszköz is képes magát lemerülés esetén újratölteni egy automata bedokkolással, na nem mintha az 5200 mAh-s akku olyan nagyon gyorsan kifogyna, ez önmagában elég nagyjából 200-250 négyzetméterre, vagy máshogyan fogalmazva 180 percnyi takarításra.

Természetesen további extra funkciói is vannak – pl. gyorstérképezés, nyelvbeállítás, időzítés stb. –  ezekről bővebben az éles tesztben olvashattok. A mindent tudó eszköz ára 217 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., amiből 4%-ot, vagyis további 9000 forintot faraghattok, ha felirtakoztok a Geekmaxi hírlevelére. Ez is EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés