hirdetés

Mit rendelnek Kínából a vájtfülűek?

Például Soundcore termékeket

hír
Mit rendelnek Kínából a vájtfülűek? 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-01-31

Az audiofil világ lelkes követői is szeretik a jó akciókat és a Kínából rendelést. Ez nem is kérdés, hiszen ők sem ellenségei a saját pénztárcájuknak, csak éppen hangcuccokra többet költenek, mint az átlag. És mivel a zenehallgatás egy hobbi, így nyilván a világ összes pénzét el lehetne rá költeni, de sajnos annyi senkinek nem áll a rendelkezésére, így optimalizálni kell az igényeinket a pénztárcánkhoz. Az Anker Soundcore hangcuccok például ezért közkedveltek, mert a vájtfülűek számára is elfogadható minőséget képviselnek, elérhető áron.

A Soundcore eszközök sokkal szofisztikáltabbak, mint az átlag hangcuccok. Ez pedig nemcsak kínai márkákhoz képest értendő, hanem egyéb gyártók termékekhez képest is. Az alsó kategóriát magasan verik a Soundcore cuccok, a középkategóriában pedig kiemelt helyet kapnak. A felső kategória pedig az audiofil játszótér, ahová ugyan nem érnek el, de még a vájtfülűek sem csalódnak az ár/érték arányukban. Van pár modell, amik akciósan mennek most a Banggoodon, és kiemeltünk kettőt, amit érdemes megvenni, és már mi is teszteltük őket.

Anker Soundcore Life Q35

Ez egy Bluetooth-os fejhallgató, mely a Hi-Res kategóriában indul. LDAC támogatás, aktív zajszűrés és brutális üzemidő jellemzi. Egy töltéssel egészen 40 órát, tehát egy teljes munkahetet kibír. A hangja is kiemelkedően jó, illetve a hívások is élvezetesek vele. Egyszerre több eszközhöz is tud kapcsolódni, és van benne NFC párosítási lehetőség.

A Soundcore mellékel hozzá egy okostelefonos alkalmazást, amiben elképesztő módon paraméterezhető az eszköz. Ha elsőre nem is tetszene a hangja, akkor biztosan megtaláljuk a saját magunk elvárásit benne, csak állítgatni kell a hangszíneket.

A fejhallgatót a RendeljKínait szerkesztősége is kipróbálta már, és részletes tesztet is írtunk róla. Rendkívül meggyőző volt a kütyü, és a Banggoodon sokszor nevetségesen olcsó, most is leakciózták kuponnal, így mindössze 36 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is rendelhetjük a BG4ac45d  kuponkóddal.

Képek forrása: Banggood.com

Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Egy olyan TWS fülese ez a cégnek, ami ugyan a felsőkategóriát célozza, de már van belőle újabb kiadás, így drasztikusan esett mostanában az ára. Az ígért stúdió minőségről nehéz nyilatkozni még úgy is, hogy próbálta már a szerkesztőségünk az eszközt, de az biztos, hogy fantasztikus a hangja. Az összeszerelés és kivitelezés minősége is briliáns, e tekintetben biztosan nem csalódhatunk. Talán azt lehet egyetlen negatívumként említeni, hogy nincsen benne aktív zajszűrés. Viszont van vezeték nélküli töltés, illetve az akkumulátora 8 órát bír, és gyorstöltést is tud.

A Soundcore saját fejlesztésű applikációja ezzel a modellel is kompatibilis, így nyugodtan ezt a fülest is testre szabhatjuk vele. A kényelmes viselésért adnak hozzá alapból hét pár szilikondugót és háromféle szilikonkampót is.

A TWS fülesek között nem számít már vészesen drágának az eszköz, az áráért cserébe pedig kifejezetten sokat kapunk. A Banggoodon most a BG19d841  kuponkóddal már 25 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük. Aki kíváncsi egy róla szóló, részletes tesztre, az mindenképp olvassa el az írásunkat.

Képek forrása: Banggood.com

hirdetés