hirdetés

Mire érdemes lecsapni?

Ötletek a Black Friday-re

hír
Mire érdemes lecsapni? 1
írta: Rolla
2019-11-24

Akár magatoknak vásároltok, akár már a szeretteiteknek szerzitek be a karácsonyi ajándékokat, Black Friday alkalmával sok lehetőséggel és akcióval találkozhattok. Figyeljetek rá azért – online és valós térben, itthon és külföldön is -, hogy ezek a termékek tényleg kedvezményesek legyenek. Inkább szánjatok rá pár percet vásárlás előtt, és nézzétek meg más helyeken is. Az is egy jó támpont a kínai cuccok esetében, ha megnézitek a tesztjeinkben, hogy mennyibe került az adott termék, amikor nálunk járt, így nem futhattok bele nagy hibába.

Mire érdemes lecsapni? 2

Xiaomi Air 2 TWS fülhallgató

Nem az első eset, hogy egy Xiaomi terméknél névtisztázással kell indítani a bemutatót. Szóval ha Air 2-ként nem ismerős a dolog, akkor keressétek AirDots Pro 2-ként, amiről a tesztünket itt olvashatjátok el. Becsapós tud lenni, de nem, nem egy almás AirPods-ot láttok, pedig még a neve is olyan, mint mikor a Nike-t átnevezik Mike-ra, a Converse All Stars-t meg Ball Starra, így már nem is olyan feltünő a turpisság. De ez mindegy is, nem szólongatni kell, hanem a funkciója a lényeg, abban pedig szinte hiba sincs. A közelségérzékelős zeneelindítás és leállítás zseniális, jobb lett az üzemidő az elődhöz képest és a minőség is patent. Arra viszont készüljetek fel, hogy egy ilyen semi-ear füles sose fog olyan jól szólni, mint az agybadugós változat. 20 000 forintba kerül a 42CBFURF kóddal, ami elsőnek soknak hangzik, de megrágott almával ugyanez még többe fájna.

Mire érdemes lecsapni? 3

Xiaomi Youpin 60 darabos szerszámkészlet

Szerintem nem az életkor és a nem határozza meg, hogy kinek és mikor kell beszereznie egy saját szerszámkészletet. Friss meglátásom szerint az első otthonról való elköltözéskor illene ugyanolyan stafírungként magával vinni mindenkinek az új lakásba egy többdarabos szettet, pont, mint az ágyneműt. Újonnan jött világnézetemnek szimplán annyi az oka, hogy egy hete költöztem albérletbe, és azóta az irodánkból lopom a tesztcuccok közül a különféle csavarhúzókat és kulcsokat a szekrények és egyéb vackok összerakásához. Ez felesleges macera, és idegesítő mindig mástól kunyizni. A Xiaomi 60 darabos szerszámkészletével – 9000 forint a 41UIGXIQ kóddal – azért már kicsi az esély, hogy valamelyik cuccotokat ne tudnátok alapszinten megbütykölni anélkül, hogy máshonnan kellene kunyizni az eszközöket. Kivétel, ha bejön a szomszéd. Akkor inkább kérjetek kölcsön mindent.

Mire érdemes lecsapni? 4

Amazfit GTS okoskarkötő

Az Amazfit GTR okosóra után azonnal érkezett a tesó, ami négyzet alakú kijelzőjével leginkább az AppleWatch-ra hajaz. 1,65 colos AMOLED kijelzőjén nyomonkövethetitek sportolás közben is a legfontosabb adatokat, edzés után pedig még több infót és grafikont elemezhettek az appban. Ez nagyban hozzájárul az előrelépésetekhez, hiszen mindenképp motiváló, ha látjátok – vagy éppenséggel nem – a fejlődést. Plakátokon 52 000 forintért hirdetik, Kínából viszont csak 39 000 forintba kerül a 41V6N1RP kóddal.

Mire érdemes lecsapni? 5

Xiaomi Dreame V9 vezetéknélküli porszívó

A Dreame V9 szépsége az egyszerűségében és praktikusságában rejlik, hiszen jóval könnyebb egy madzag nélküli verziót előkapni a sarokból, mint átráncigálni szobákon, emeleteken és dimenziókon át a hagyományos modellt. Külön öröm, hogy kocsitakarításnál is sok időt és pénzt spórolhattok, hiszen kézi masinává alakítva akár a ház előtt állva is kitakaríthatjátok, nem kell elgurulnotok sem a benzinkútig, sem a mosóig. 60 percig is bírja egy töltéssel, így kifulladásig takaríthattok, a 3 cserélhető fejjel pedig biztos, hogy alapos lesz a végeredmény. Jó deal lehet bárkinek, aki gyorsan és praktikusan szeretné letudni a porszívózás nyűgös perceit, továbbá összerakva is eltehető, így nem kell állandóan a szét- és összeszereléssel bajlódni. A GKBV9175 kuponkóddal 59 000 forintba kerül szállítási díjjal együtt, ráadásul német raktárból érkezik, így nem is kell rá sokat várnotok. Ha pedig online megsimogatnátok, akkor nézzétek meg a tesztünket.

hirdetés