hirdetés

Megdöbbentő tudású Baseus H1 Pro vihető fillérekért

LHDC átvitel ennyiért?

hír
Megdöbbentő tudású Baseus H1 Pro vihető fillérekért 1

Forrás: Aliexpress

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-16

Mit adtak nekünk a rómaiak? LHDC nagysávszélességű átvitelt, ANC-t, 80 órányi üzemidőt, app alapú állíthatóságot, térhangzást, gaming módot, gyorstöltést, mindezt Baseus H1 Pro néven. Az árat pedig egy kis ügyeskedéssel – BASEUS111  kód + spend&save kedvezmény + coin + 2 termék vásárlásának a kedvezménye – le lehet faragni 10 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra, ami azért durva mert az ilyen tudású fejesek – Anker Q35 vagy a 1MORE Sonoflow – minimum kétszer ennyibe kerülnek. Mindez ráadásul ingyenes szállítással jön, szerintem ez bomba üzlet.

Két dolog szúrta még ki a szemem: az egyik, hogy az üzemidőt a szokásos 50%-os hangerő helyett 70%-on mérték,

szóval az így is brutális üzemidő a valóságban akár több is lehet. A másik, hogy a fülpárna lepattintható. Sok fejhallgató végzetét az jelenti, hogy egyszerűen elporlad rajta a szivacs és a borítása, de itt ez is cserélhető. Ahogy néztem a fejpánt állítómechanikája és a pánt szára is fém, szóval törni ott sem fog a cucc.

Hogy jött ki az ár, nézzük sorrendben: a BASEUS111  kódot, a spend&save kedvezmény és a coinokat bárki tudja használni, így kerül 12 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba a cucc, de ha vesztek kettőt – álljatok össze egy ismerőssel -, akkor további kedvezmény kerül rá, így éesz 10 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a Baseus H1 Pro. Még csak hasonlót sem tudok ennyiért, én vettem egyet, nektek is ezt javaslom.

hirdetés