hirdetés

Még tart a nyári kiárusítás

Snap up, kuponok, villámakciók

hír
Még tart a nyári kiárusítás 1
írta: Rolla
2019-07-17

A Banggood nyári kiárusítás utolsó napjait tapossuk, ezért érdemes gyorsnak lennetek. Azért szeretem ezeket az eseményeket, mert az egy lapra néhány odahányt termék helyett itt kategóriákra és akciókra bontva szemezgethetek. Így például megtalálhatom a legnépszerűbb termékeket kuponokkal megtámogatva, vagy ha hiányzik még valami a szabadtéri programokhoz, akkor drónra, hátizsákra, illetve függőágyra is lecsaphatok.

Minden, ami szórakozás

A telefonok mellett összedobtak egy külön oldalt a drónoknak, elektromos rollereknek és szabadtéri kiegészítőknek. Hogy egy ismerőssel kezdjem, rögtön az oldal tetején megtaláljátok a Xiaomi Fimi X8 SE drónt. Ár-érték arányban az egyik legjobb – 124.000 forint, jelszó: BGFIMIX8SE10 -, ráadásul még mindig nem késő beszereznetek, ha esetleg fesztiválokon vagy nyaraláskor feldobnátok valamivel az események megörökítését.

Járművek terén is van miből válogatnotok, például a Xiaomi M365-öt érdemes csekkolni, ha roller vásárlásán gondolkoztok, ráadásul ez már a Kugoo S1-gyel ellentétben például összekapcsolható a telefonotokra letölthető appal, ahol további információkat kaphattok menet közben is. Dobjátok be a kalapba mindenképpen, ha még vacilláltok a modellek között, ebben esetleg a róla készült teszt is segíthet. 133.000 forintba kerül, de ha ennyit nem terveztetek rászánni, akkor nézzétek meg a többi rollert is.

A kiegészítőket akkor érdemes csekkolnotok, ha még hiányzik valami a túrázáshoz vagy a nyaraláshoz, hiszen itt elsősorban zseblámpát, függőágyat és hátizsákot találhattok, de ebben a kategóriában van az én két kedvenc termékem is, a futkorászva felpumpálható ágy 4.000 forintért és az űrhajós macskaszállító 5.800 forintért.

Természetesen ez közel sem a teljes kínálat, például a műszaki beállítottságúaknak érdemes egy pillantást vetni az egyet fizet, kettőt kap dealre a szerszámok, kamerák és alkatrészek szekcióban, Xiaomi fanoknak pedig itt érdemes körülnézniük.

hirdetés