hirdetés

Most csapjatok le a Kugoo S1-re

Kuponnal és ajándékkal

hír
Most csapjatok le a Kugoo S1-re 1
írta: Rolla
2019-06-25

Ha eddig még kimaradtatok a jóból, és nincs elektromos járművetek, esetleg váltanátok, akkor érdemes figyelnetek. Sokszor hallottatok már nálunk is a rollerek, uniciklik és segwayek előnyeiről, illetve az utcán lépten-nyomon belefuthattok a különböző elektromos közlekedési eszközökbe. A Geekbuying jelenlegi akciójában a Kugoo S1-et vehetitek meg jó áron, ráadásul jár hozzá egy ajándék 8.500 forintos kupon, amit levásárolhattok az oldalon.

Időt tekintve is simán veri az autót egy kellemes reggeli vagy délutáni kocsiban rohadós időszakban, hiszen járdán használható, így sem a dugó, sem a piros lámpa nem állíthatja meg. Pluszpont, hogy jó helyismerettel olyan kanyarokat és kerülőket levághattok, amiket kocsival csak a GTA-ban tehettek meg, ráadásul a parkolásnál a háztömbök és üres parkolóhelyek körbeudvarlása sem vesz el egy percet sem a drága időtökből.

Még egy érv: ha kevésbé vagytok barátkozós típusok, akkor biztos sokszor gondot okoz a trolin és a villamoson való rapidrandi boldog-boldogtalannal, főleg nyáron. Ha ezt elkerülnétek, simán jó alternatíva bármilyen jármű, bár szívem szerint én a világ másik végére is elgyalogolnék inkább, csak hogy elkerüljem a tömeget és megállóban való felesleges ácsorgást, hiszen egyedül a tömegközlekedésnél nem helytálló az „ami késik, nem múlik” mondás.

Miért a Kugoo S1?

Az egyik legstabilabb és tanulást nem igénylő eszköz a roller, hiszen gyerekkorában is legalább egyszer mindenki állt már rajta. Ez a verzió azért már túlmutat a játék szinten, hiszen 20-25 km-t tesz meg egy töltéssel, 350 wattos motorjának köszönhetően pedig akár 30 km/h-s sebességre is felgyorsulhattok. A méretet sem bandázó óvodásokra találták ki, akár egy 120 kg-os személyt is képes elvinni a hátán, ami elég király. Mobilitására sem lehet panasz, hiszen könnyű és összecsukható, így bevásárláshoz, nagymama meglátogatásához vagy munkába járáshoz is tökéletes választás.

Akár lépcsőn is könnyű felvinni, a csomagtartóba is befér, akkumulátora pedig 4 óra alatt tölt fel maximumra. Tudását tekintve sok mindenben túlszárnyalja a Xiaomi M365-öt, de árban nem, éppen ezért ez az egyik legjobb modell a beugró szinten. Teszteltük, versenyeztünk vele és rugdostuk, ezért ha a műszaki adatokon kívül másra is kíváncsiak vagytok, akkor mindenképp olvassátok el a cikket.

Június 30-ig vehetitek meg a S1KUGOO kóddal 90.000 forintért lengyel raktárból, így gyorsan, áfa- és vámmentesen kapjátok kézhez. És az egészben a buli: a megrendelés után jelentkezzetek ezen a címen a megrendelés számával, így kaptok egy kb. 8.500 forint értékű kupont, amit a Geekbuying oldalán teljes egészében levásárolhattok.

Ha pedig gyorsak vagytok, akkor az első 50 megrendeléshez ajándék bukósisak is jár, ehhez két dolgot kell tennetek: tegyétek be ezt a bukósisakot a kosárba a Kugoo S1 mellé, és használjátok a KUGOO624 kódot, amivel szintén 90.000 forintért vehetitek meg.

Ha pedig nem vagytok biztosak abban, hogy a roller a megfelelő számotokra, akkor olvassátok el az elektromos járművekről szóló gyorstalpalónkat.

hirdetés