hirdetés

Még javában zajlik a Geekbuying Brand Fest

Nem érdemes kihagyni

hír
Még javában zajlik a Geekbuying Brand Fest 1
írta: hajas
2021-05-19

Egy hete számoltunk be nektek arról, hogy elstartolt a Geekbuyingon a Brand Fest, az akcióhullám pedig azóta is tart. Ebben a cikkben új kütyüket hoztam nektek, melyekkel párban persze a kuponok is járnak, így olcsóbban vehettek például TWS hangszórót, robotporszívót vagy sétapadot.

Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition

A már jól ismert T6 Plus alapjaira épülő T6 Plus Upgraded Edition is járt már nálunk. Szinte mindent megörökölt az elődtől, így például a TWS módot és a 40 wattos teljesítményt is, azonban három dologban fejlődött. Az egyik az NFC, melynek segítségével pillanatok alatt csatlakozhattok a mobilotokkal a készülékhez. Másképp helyezték el a hangszórókat, így 360 fokos szögben tudja sugározni a hangokat, vagyis sokkal jobban kitölti a teret. Végül, de nem utolsó sorban kapott egy face-liftet a külseje, amitől egy fokkal jobban néz ki, mint az (amúgy is jól mutató) előd. Az NNNT6PUE14 kóddal 13 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg Németorszgából, ingyenes szállítással.

WalkingPad R1 Pro

Akik szeretnek a lakásban mozogni, azoknak érdemes elgondolkozni egy sétapadon. A WalkingPad R1 Próval akár 10 km/órás sebességgel is tudtok sétálni (vagy inkább már futni). Sokkal kisebb helyet foglal, mint egy hagyományos futópad, pedig még egy kapaszkodó is az eszköz része, amit néhány mozdulattal lehajthattok. Maga a készülék összecsukható, így, ha épp nincs rá szükségetek, akkor akár az ágy alatt is tárolhatjátok. Az elején egy LED kijelző található, ami az edzésetekről mutat információkat, de az adatokat a mobilotokra is szinkronizálhatjátok. Ha használjátok az NNNR1PRO1 kupont, akkor 153 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

Xiaomi Smart4u SH50

Ha sokat bringáztok, akkor érdemes mihamarabb beszerezni egy bukósisakot. A Xiaomi Smart4u SH50 például egy minimalista külsővel rendelkező sisak, ami még beépített LED világítást is kapott. Ezt egy gombnyomással bekapcsolhatjátok, ráadásul a készülékben található fényérzékelő ezt képes automatikusan beindítani, így, ha menet közben sötétedne rátok, akkor nem kell csak ezért megállnotok, hogy bekapcsoljátok a világítást. Sőt, még fékezéskor 2 másodpercig erősebben is világít, így a mögöttetek lévők látják, hogy lassítotok. A sisak összesen 12 szellőzőnyílással rendelkezik, melyek biztosítják a megfelelő levegőáramlást, így sokkal komfortosabb lesz a viselete. A Smart4u SH50 PC-ből és EPS-ből készült, melyek kiváló védelmet nyújtanak egy esetleges baleset során. Az NNNHEL kuponkóddal 12 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a terméket a németektől, ingyenes szállítással.

LaserPecker L1 Mini

A LaserPecker L1 Mini egy lézeres gravírozó készülék. Segítségével szinte bármilyen mintát, szöveget vagy képet bele tudtok gravírozni különböző anyagú felületekre, legyen az például fa vagy bőr. A dobozban találtok egy állványt, egy védőbúrát, valamint egy védőszemüveget is, hogy teljes biztonságban használhassátok a készüléket. Beüzemelés előtt mindenképp olvassátok el a használati utasítást, és kellő óvatossággal próbáljátok ki. A készülékre Bluetooth-on keresztül küldhetitek rá a kiválatszott képeket, szövegeket, a munka többi részét pedig automatikusan elvégi a kütyü. Az 5XGQKFMQ kuponnal 74 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés