hirdetés

Masszázseszközök a fárasztó nap utáni lazításhoz

Nyakmasszírozó és masszázspisztoly kuponok

hír
Masszázseszközök a fárasztó nap utáni lazításhoz 1
írta: molcsa
2021-11-11

10-15 éve is voltak már masszázsgépek, de azok legtöbbször eszméletlenül bénák voltak. Szerencsére azóta nagyon sokat fejlődtek az ilyen masinák, és eljutottunk arra a szintre, hogy már van értelme ilyeneket venni.  Ezúttal nyakmasszírozóra és masszázspisztolyra is találtunk olcsósító kuponkódot, amivel elég jó áron lazíthatjuk el a testünket egy fárasztó nap után.

Blitzwolf BW-MGS1

A Blitzwolf BW-MGS1 alapvetően egy nyakmasszírozó eszköz, de kis kreativitással a láb, a hát és a derék átgyúrására is befogható. Négy darab masszázsfejet tartalmaz, amik a „nyomkodós” masszázstechnikát imitálják. A mechanikus gombos kezelőfelületen állítható a fejek mozgási iránya és a nyomkodás intenzitása is, és fűtés funkcióval is rendelkezik, így kellemesen melegíti a testünket masszírozás közben. 15 percre lehet időzíteni, így ennyi idő elteltével magától kapcsol ki a kütyü. Üzemelni csak konnektorra dugva tud, egy hagyományos 12 voltos adaptert adnak hozzá. A BG7bfa46 kuponkóddal 11 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg lengyel raktárból, gyors szállítással és áfamentesen.

BlitzWolf BW-FAS1 masszázspisztoly

A BlitzWolf BW-FAS1 névre keresztelt masszázspisztolyt idén már mi magunk is alaposan leteszteltük. Egy nagyon jó minőségű termékről van szó, kiváló az anyaghasználata, a kezelése gyerekjáték, és több olcsó készülékkel szemben nem idegesítően hangos. Egy 2000 mAh-s akkumulátor található benne, melyet Type-C porton keresztül tudunk feltölteni, egy töltéssel pedig körülbelül 7 órán át képes üzemelni. A masszázs intenzitása négy lépcsőben állítható, így mindenki igényei szerint tudja használni a kütyüt. A pisztoly feje cserélhető, 4 darabot mellékelnek is a csomagban, amelyek a test különböző részeire vannak tervezve. A gömb alakút a nagyobb izomcsoportokra szánták, van egy lapos fej a finom masszázsra, egy U alakú a nyakra és hátra, illetve egy hegyesebb rúd alakú, amivel kisebb területeket, például a talpunkat, könyökünket és térdünket tudjuk alaposan megmasszírozni.

A BW-FAS1 tökéletes lehet a rendszeresen sportolóknak és az sokat üldögélő irodai munkásoknak is, hogy a megfáradt, elgémberedett testrészeiket kicsit felfrissítsék. A terméket Csehországból szállítják, így gyorsan megérkezik, a BGc23855 kuponkóddal pedig csak 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kicsengetnünk.

hirdetés