hirdetés

Már csak néhány napig tart a Geekbuying Super Sale

Ne maradjatok le

hír
Már csak néhány napig tart a Geekbuying Super Sale 1
írta: hajas
2021-10-06

Még mindig van néhány nap a Geekbuying Super Sale-ből. Ebben a cikkben elhoztam a legfrissebb ajánlatokat, és természetesen kuponokat is szereztem hozzájuk, így jelentős kedvezménnyel vásárolhattok például gamer egeret, porszívót vagy robotporszívót. Minden termék EU raktárból is elérhető, így elkerülhetitek a vám- és áfaköltségeket.

Duka RS1

A Duka RS1 egy csavarhúzó szett, melyben összesen 24 darab fejet és egy racsnis csavarkulcsot találtok egy műanyag tárolódobozba rendezve. A mágneses fejeket különböző színnel jelölték meg, így könnyedén meg tudjátok őket különböztetni egymástól. Az anyaghasználatra nem lehet panasz, a bitek króm-molibdén acélötvözetből, míg a kulcs alumíniumötvözetből, a csatlakozói pedig ötvözött acélból készültek. Akik szeretnek otthon barkácsolni, azoknak jó választás lesz a szett, ráadásul az NNNINFLUENCER kuponkóddal csak 4700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek.

Razer DeathAdder Essential

A PC-s gamerek egyik alap kelléke az egér, a Razer pedig a termékvonal egyik legjobb gyártója. A kütyü megkapta a már jól ismert Razer dizájnt, az összképet pedig még impozánsabbá teszi a görgő és a logó mögötti LED fény. A 6400 DPI-s optikai szenzor gyors és pontos használatot tesz lehetővé, ami elengedhetetlen a játékok során. 5 darab, külön-külön programozható gombbal látták el, ami szintén hasznos funkció. Ha használjátok az 5YGK0F8R kuponkódot, akkor mindössze 8100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Németországból, ingyenes szállítással. A készülék itthon is kapható, viszont a Geekbuyingon jóval kedvezőbb az ára.

Proscenic 850T

A Proscenic egyik legolcsóbb robotporszívója a 850T nevet kapta. A robot 3000 Pa-os szívóerejével falja fel a porcicákat, ami az árához képest igen kiemelkedő érték. A Vboost funkciónak köszönhetően magától szabályozza a szívóerőt, a padlón alacsonyabb, míg a szőnyegeken magasabb fokozaton dolgozik, így hatékonyabban takarít, ráadásul még az energiával is takarékoskodik. Feltörölni is tud, így a port is eltünteti a padlóról, a folyadékadagolás intenzitása pedig applikáción keresztül szabályozható. Egy töltéssel 2 órán át képes takarítani, az energiaellátásért a 2600 mAh-s akkumulátor felel. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a PROSC850T kuponkódot, akkor 53 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, ingyenes szállítással.

 

Engwe EP-2 Pro

Az Engwe EP-2 Pro egy 20 colos kerekekkel ellátott fatbike, ami egyaránt alkalmas terepre és városi használatra is. 750 wattos motor hajtja, amivel akár a 45 km/h-s végsebesség is elérhetőTisztán elektromos üzemmódban 60, míg rásegítéssel akár 120 kilométeres távot gurulhattok vele, az áramellátásról pedig egy hatalmas, 12,8 Ah-s akkumulátor gondoskodik, melyet nagyjából 6 óra alatt tudtok feltölteni. A könnyeb hajtás érdekében 7 sebességes Shimano váltóval látták el, a biztonságotokról pedig tárcsafékek, valamint első és hátsó LED világítás gondoskodik. A GKB571S kuponkóddal 311 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok beszerezni.

További Super Sale ajánlatokért csekkoljátok a korábbi cikkeinket, vagy látogassatok el a Super Sale nyitóoldalára.

hirdetés