hirdetés

Limitált számú kuponok népszerű termékekhez a Geekbuyingtól

Siessetek, mert lemaradtok

hír
Limitált számú kuponok népszerű termékekhez a Geekbuyingtól 1
írta: hajas
2021-11-09

Exkluzív, limitált számú kuponokat szereztem a Geekbuyingtól különböző rollerekre, kompresszorra, forrólevegős fritőzre, sétapadra és vezeték nélküli porszívóra. Ha nem szeretnétek lemaradni, akkor siessetek, hiszen minden kuponból csak 5-10 darabot lehet felhasználni.

KingSmith WalkingPad R2

Ha semmi kedvetek kimenni a hidegben vagy esőben sétálni, akkor bent a lakásban bármikor használhatjátok a KingSmith sétapadját. A készülék összecsukható, így simán elfér az ágy alatt. Akár 110 kilogrammal is terhelhető a megerősített alumínium keretének köszönhetően. Kapaszkodót is kapott, melyet néhány mozdulattal eltávolíthattok, ha nincs szükségetek rá. Nemcsak sétálásra alkalmas, hanem futásra is, a maximális sebessége eléri a 12 km/h-t. Intelligens lábérzékelőjével követi a felhasználó tempóját, de a sebességet a mellékelt távirányítóval vagy az applikációval is módosíthatjátok. A GKBWR2 kóddal 152 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg. Összesen 5 darab kupon áll rendelkezésre.

Proscenic T21

A Proscenic T21 forró levegős fritőz az átlaghoz képest nagy, 5,5 literes kapacitással rendelkezikAz 5,9 kilogrammos gép 31,4×31,6×32,6 centiméteres méretekkel bír, ami azt jelenti, hogy még egy kisebb konyhában is találhattok neki helyet. Az ilyen készülékek hatalmas előnye, hogy hozzáadott zsiradék vagy olaj nélkül tudjátok elkészíteni az ételeiteket, például sült krumplit vagy sült csirkét, melyek ezáltal egészségesebbek lesznek. A kütyü 1700 wattos teljesítménnyel rendelkezik, a forró levegőt pedig folyamatosan keringeti a kosárban, melynek köszönhetően a finomságok egyenletesen sülnek át. A tetején találjátok a vezérlőgombokat, de akár mobiltelefonos applikációval is tudjátok irányítani a készüléket, például előre beprogramozott üzemmódok közül tudtok választani, továbbá időzíthetitek is. A kosár könnyedén tisztítható, és hatalmas előnye, hogy akár mosogatógépbe is tehető. A GKBPT21 kóddal 28 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek be. Összesen 10 darab kupon érhető el.

Mijia 1S kompresszor

A kicsi és könnyen hordozható Mijia 1S kompresszor jól jön minden háztartásban vagy akár útközben is, ráadásul gyerekjáték a használata: válasszátok ki a képernyőn, hogy mit szeretnétek felpumpálni (például bicikli, autó stb.), majd csatlakoztassátok a csövet, a kompresszor pedig elkezdi fújni a levegőt, majd, ha elérte az ideális nyomást, a készülék automatikusan leáll. Soha többé nem kell aggódnotok amiatt, hogy például különböző nyomás van az autó kerekeiben. A 2000 mAh-s aksit micro USB kábellel tudjátok tölteni. Ha használjátok a GKBG9EZ3 kódot, akkor 14 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg. Összesen 10 kupon áll a rendelkezésre.

Xiaomi AX3600 AIoT router

A Xiaomi AX3600 AIoT router is járt már nálunk, ide kattintva olvashatjátok el róla a tesztünket. A WiFi 6 támogatása, valamint a benne lévő erős hardver garantálja a sebességet. Az eszköz üzembehelyezése rendkívül egyszerű a Mi Home app segítségével. Az eszközön 7 darab antenna kapott helyet, amiből egyet dedikáltak a különböző okoseszközöknek, hogy azokat is várakozás nélkül tudjuk kezelni. Lássuk pontosan mit is tud a szépség:

  • 3600 Mbps átvitel WiFi-n keresztül
  • 3 db gigabites LAN port
  • WiFi 6
  • VPN
  • DMZ
  • ACL
  • Firewall
  • 512 MB RAM
  • 248 db eszköz egyidejű kezelése
  • Qualcomm processzor

Ha szeretnétek ti is felszerelni a lakásotokat az egyik legmodernebb WiFi 6-os készülékkel, akkor jó választás lesz a Xiaomi AX3600. A 64BWZRQ6 kóddal 28 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg. Összesen 10 darab kupon áll rendelkezésre.

Elektromos rollerek

NévLinkMotorteljesítményAkkukapacitásHatótávVégsebességTeherbírásKuponÁr
Kugoo S1350 watt6 Ah30 km30 km/h120 kgGKBLCLU
(10 db)
92 000 Ft
Ninebot Max G30350 watt15,3 Ah65 km30 km/h100 kgGKBHQZQ
(5 db)
218 400 Ft

Ha még több kütyüre vagytok kíváncsiak, akkor csekkoljátok a Geekbuying 11.11-es ajánlatait.

hirdetés