hirdetés

Li-Ning Rouge Rabbit IV értelmezhető áron

Minden idők egyik legjobb kínai futócipőjét vehetitek meg

hír
Li-Ning Rouge Rabbit IV értelmezhető áron 1

Forrás: Aliexpress

írta: Don Kartács
2022-11-01

A Li-Ning egy prémium kínai futócipő márka – ők szponzorálják Liu Shaolin Sándorékat –, és 2 éve a nagy nevek – Nike, Puma, Adidas, Asics stb. – harmadáért, negyedéért lehetett megvenni. Azóta persze sok víz lefolyt a Jangcén, de még most is fele annyiba kerül, mint a nyugati konkurensek. Ez egy maratoni távra tervezett cipő, és mivel tegnap is futottam benne, raktam be képeket, hogyan néz ki 1000 kilométer után. 20 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a 11DSale3  és az 5 USD-s Spend & Save automatikus kuponnal, ebben az árban pedig már benne van a szállítás, és általában egy Li-Ning zsákot is kaptok hozzá.

Li-Ning Rouge Rabbit IV – Számtalan félmaratont tekertem bele

Ha vannak termékek amiket szénné teszteltem, azok a kínai futócipők, ezen belül pedig a Li-Ning Rouge Rabbit szériában több, mint 1500 kilométert futottam. A Sima Rouge Rabbitből kettőt vettem és egyet már elfogyasztottam – 800 kilométer –, míg a sokkal jobb nagy tesóba további majdnem 1000-et tekertem bele, és most kezdem meg a második párat, hiszen annak idején jól betáraztam belőlük. A Rabbit IV a legjobb futócipőa tesztet itt találjátok –, ami valaha a lábamon volt, maratoni távra való, de a 15 kilométeres gyakorló köreimet és a félmaratonjaim nagy részét ebben a csukában toltam le, és egyébként egy 40 000 Ft-os Asics Gel Cummulus 20-at tettem le miatta. Ezt persze bárki mondhatja, így itt egy kép a Strava profilomból, ami mutatja a megtett kiliket.

A Rouge Rabbit IV lényege a stabilitás, egy teljesen semleges cipő, gyakorlatilag minden lábra jó, remekül tart, és 21 kilométer után, megdagadt lábbal sem kényelmetlen. A felső része nem gyűrődik, nem nyomja a rüsztöt, jól tartja a lábfejet, remek a lábközép alátámasztása. Mivel ez egy mesh anyagú cipő, ezért télen dupla zokniban futottam benne, cserébe nyáron viszonylag jól szellőzik. Az orránál a talprész jól tapad, így akik előre lépnek, azoknak is jó lesz, de akik a sarkukra terhelnek, azok is szeretni fogják. Ráadásul még könnyű is, a 43 2/3-os méret csak 270 gramm, vagyis hosszú futásoknál is alig fáraszt. Hatféle színben is kapható, mi a kollégámmal hármat próbáltunk, mindegyik jól néz ki, de a galériában tettem be a fehér/feketéről képeket, illetve arról is, hogy 987 kilométer után mennyire nem kopott el a talpa és hogy milyen jól bírja a gyűrődést, pedig főleg betonon futok vele. Egy hibát tudok említeni, a cipőfűzője néha kibomlik, de Alin kb. 500 Ft egy QuickLace rendszerű Salomon koppintás, vegyetek bele egy ilyet.

20 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a 11DSale3  és az 5 USD-s Spend & Save automatikus kuponnal, ebben az árban pedig már benne van a szállítás, és általában egy Li-Ning zsákot is kaptok hozzá.

hirdetés