hirdetés

Lenyesték a Navee rollerek árát is a Geekbuyingon

Egy régi ismerős és az új csúcsgép is akciós

hír
Lenyesték a Navee rollerek árát is a Geekbuyingon 1

Forrás: Navee

írta: Atika
2022-11-26

A Navee N65 egy nagyon népszerű roller, mert a remek minősége ellenére közel sem nevezhető drágának, miközben a legtöbb felhasználó igényeit tökéletesen kiszolgálja. Most azonban nemrég megjelent az S65 modelljük is, ami még dobott pár lapáttal az eddig jól működő sablonra, és habár jóval drágább rollerről beszélünk, így is igen csábító tulajdonságokkal rendelkezik. A Geekbuyingon mindkettő lengyel raktárból vásárolható meg, így 1 héten belül házhoz is szállítják a termékeket.

A teherbírása 120 kilogramm,

ezt általában a vázra adják meg, de itt azért a megmozduláshoz a kellő erő is rendelkezésre áll. A végsebessége 25 km/óra, a megállásról hátul tárcsafék, elöl motorfék gondoskodik. A menetadatok megjelenítéséért a szokásos LCD panel felel, míg a jogszabályi megfelelősséget a beépített lámpák és a macskaszemek biztosítják. Aki pedig cipelni szeretné a rollert, annak jó hír, hogy nemcsak a kormányoszlop hajtható le, hanem a markolatokat is magában foglaló kormányrúd is elfordítható, így könnyebben befér az autó csomagtartójába. A kiváló minőségű roller a Ninebot G30-cal versenyez, és ez az árára is igaz, 215 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a Geekbuyingon, és lengyel raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

Navee S65 – Komfortos nyers erő

A Navee S65 a gyártó legújabb rollere, már egy ideje a kezünk ügyébe került, hamarosan el is készül a teszt róla, addig is viszont szeretnénk nektek bemutatni, mert most egész jó áron hozzá lehet jutni. A roller lelke egy 500 wattos, 40 Nm nyomatékú motor, amit egy 48 voltos, 12,75 Ah-s akkumulátor pakk támogat meg. Ez már bőven elég erős, hogy egy 100 kg fölötti embert is kényelmesen mozgasson, viszont mivel az EU területére szánták a gépet, így 25 km/h-ban korlátozták a végsebességét, aminél tudna gyorsabban is menni.

A 10 colos, ballonos gumiknak köszönhetően elég komfortos rajta utazni, ami szükséges is, mert a gyártó szerint 65 km-es hatótávval gazdálkodhattok, bár mi jelenleg 40-nél többet nem tudtunk vele menni, igaz, nincs is 24 fok és sík út mindenhol, ahogyan a hatótávot mérik. A 24,3 kilós szörnyeteg nem véletlenül ilyen nehéz, hiszen nem csak az aksi, hanem az első és hátsó lengéscsillapítók is sokat nyomnak. A Navee S65 végre nem a borzasztó minőségű rugós teleszkópos megoldást használja, mint az Eleglide Coozy vagy a Bezior S500 Max, egy sokkal kényelmesebb és hatékonyabb mechanikát szereltek a rollerbe.

Hátul tárcsafék segíti a megállást, illetve felszereltek rá természetesen elöl és hátul lámpákat. IPX5 szabvány szerint bírja a vizet, ami azt jelenti, hogy az eső nem fog neki megártani, tehát nem kell egyből egy kapualjba rohanni, ha elkapna titeket menet közben a zuhé. A kormányoszlop tetején találhatjátok az LCD kijelzőt, amin állíthatók a sebességi módok, de egy applikáció is tartozik a rollerhez, amiben minden fontos adatot ellenőrizhettek. A Navee S65 most 345 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg Geekbuyingon, és szerencsére ezt is lengyel raktárból szállítják, így gyorsan és extra költségektől mentesen érkezik meg hozzátok 1 héten belül.

hirdetés