hirdetés

Lassan véget ér a Geekmaxi szeptemberi vására

Használjátok ki az utolsó napokat

hír
Lassan véget ér a Geekmaxi szeptemberi vására 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-09-25

A Geekmaxi szeptember 14. és 30. között tartja a „Szuper Szeptember” elnevezésű kiárusítását, aminek keretében ütős akciókkal és sok-sok kuponnal készültek. Mindenképp keressétek fel az akció aloldalát, biztos találtok izgalmas árakat és termékeket. Addig is figyelmetekbe ajánlunk néhány kiemelt kütyüt, van porszívó, mini PC és elektromos roller is a válogatásunkban. Ne feldjétek, már csak néhány nap maradt az akcióból.

iLife T10sS

Az iLife T10S végre egy igazán dizájnos robotporszívó, átmenetes kék színben pompázik, ezt dobja fel a LiDAR szenzor narancs betétje. Persze a tudás a lényeg, de azzal sem szégyenkezhet, ráadásul jóval olcsóbban adnak hasonló tudást, mint az éllovasok. 3000 Pa szívóerő áll rendelkezésetekre, a 3200 mAh kapacitású akksi 150 percnyi takarítási időt jelent és 200 négyzetméternyi területet fed le, de ez a robot is automatikusan feltölti magát, ha lemerülne. A porzsákja 2,5 literes, a gyártó azt állítja, hogy ezzel akár 60 napra is automatizálható a porszívó.

Szoftveres oldalon szinte mindent tud, kezel 5 szintet, feltöröl, bizonyos területeket kizárhattok a takarítási folyamatból, van hangalapú asszisztens – Alexa és Google Assistant -, szívóerő és vízmennyiség szabályzás, de például a térképet darabolhatjátok is. Elég sok kiegészítőt is kaptok a robot mellé, a két oldalkefét színekkel jelölik, hogy ne lehessen összekeverni, mi hova való. Egy kis kefe is a csomag része, aminek a végével a hajat lehet levágni a hengerkefe tengelyéről. Ha többet szeretnétek megtudni a T10S robotporszívóról, akkor itt elolvashatjátok a róla készült tesztünket.

Ezt az amúgy is jó vételnek számító takarító robotot a Geekmaxi kthavUuQ  kuponjával most még olcsóbban tudjátok megvenni, 97 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). európai kiszállítással.

Bmax B6 Power mini PC

A Bmax B6 széria legütősebb darabja a B6 Power. A kinézete pont ugyanolyan, mint a többinek, szintén zöld színben pompázik, és elég kicsi, 26,7×15,6×7,4 centiméter és 370 grammot nyom. Egy Intel Core i7-1060NG7 processzor adja a lelkét, amit megtámogattak 16 GB DDR4-es memóriával és 1 TB-os SSD-vel, amit még bővíteni is tudtok egy másik M.2 NVMe modullal. Mint a legtöbb mini PC-ben, úgy ebben sincsen dedikált videókártya, hanem az integrált Intel Iris Plus-t használja.

WiFi 6 és Bluetooth 5.2 került bele, a gép előlapján két USB 3.0 portot és egy Type-C csatlakozót találtok, ez utóbbi teljesértékű, tehát akár monitort is ráköthettek, a Jack csatlakozón keresztül pedig fülest is. A hátoldalán még egy USB csatlakozó van, továbbá két HDMI port és a gigabites LAN. Mindenféle átalakítók és elosztók bevetése nélkül egyszerre három monitort is tud kezelni. Előre telepített Windows 11 van az eszközön, így rögtön munkára is foghatjátok.

A Geekmaxiról a ZRTCHFSY  kuponkóddal 116 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, 6-8 munkanap alatt meg is érkezik.

Jimmy JV85 állóporszívó

A Jimmy JV85 Pro bár már három éves, olyan jó specifikációkkal rendelkezik, hogy még ma is több konkurens terméket simán maga mögé utasít. Teszteltük is, olvassátok el a cikket. 25 000 pascalos szívóerővel vértezték fel, melynek köszönhetően mindent felszív, ami az útjába kerül. Ennél a terméknél debütált a Jimmy vertical cyclone technológiája, aminek a lényege, hogy elfektették a portartályt. Ennek két előnye is van, egyrészt növelni tudták a kapacitást 600 milliliterre, valamint sokkal egyszerűbb kiüríteni belőle a koszt az elődökhöz képest.

Egy töltéssel több, mint egy órán át, egész pontosan 70 percen keresztül is takaríthattok vele. Az akkumulátor töltöttségét a kijelzőjén csekkolhatjátok, de itt láthatjátok az aktuális üzemmódot, valamint az esetleges hibakódokat is. Szintén újdonság volt, hogy a szívócsövet középen hajlítani tudjátok, így kényelmesen kitakaríthattok az ágy és a szekrények alatt. A dobozában egy rakás kiegészítőt találtok, többek közt egy motoros padlótisztító- és atkaeltávolító fejethárom különböző kefés szűkítőt, egy gégecsövet, egy könyököt, valamint egy fali dokkolót is.

A CwICcVi6  kuponnal most EU raktárból 78 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adják.

iScooter iX5 elektromos roller

Az iScooter iX5 1000 W-os motorral rendelkezik, ami 45 km/h maximális sebességre képes, a 15 Ah-s akkumulátor akár 40-45 km hatótávot biztosít, és a gyártó szerint könnyedén megmászhatjátok vele a 25 fokos emelkedőket is. Három üzemmód közül választhattok, tetszésetek szerint 15, 30 vagy 45 km/h sebesség párosul hozzájuk. Szuper kényelmes a járgány, hiszen egy levehető ülés is jár hozzá és lengéscsillapítókkal is ellátták, és összecsukható. Széles, 10 colos pneumatikus gumikat kapott, amivel a rosszabb utakon is simán gurulhattok, elöl és hátul is tárcsafékkel szerelték fel, a biztonságotokról erős LED lámpa is gondoskodik. Az LCD kijelzőn keresztül vezérelhetitek és nyomon is követhetitek a menetadatokat. Nem kell félnetek, ha hirtelen elered az eső, teljesíti az IP54 vízállósági szabványt.

A Geekmaxi GISSURK4  kuponjával 190 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg, európai raktárból küldik.

hirdetés