hirdetés

Laotie H6 Pro roller

Ideális közepes cirkáló

hír
Laotie H6 Pro roller 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2022-03-11

Nemrég összesítettük a rolleres kérdőívünk eredményeit, aminek kitöltését ez úton is köszönjük nektek. Az ilyen információk segítenek nekünk abban, hogy olyan dolgokról írjunk nektek, amire tényleg kíváncsiak vagytok. A Laotie H6 Pro roller eléggé jól lefedi a kívánalmaitokat, 500 W-os, 10 colos kerekekkel szerelik, és elmegy kb. 40 kilométert 40 km/órával. Az ára felülről karcolja a 200 000-et, 208 000 Ft-ot kérnek érte, de egy kis szerencsével és dolláreséssel máris visszakerül a 2 kilós lélektani határ alá. A járművet cseh raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

A fenti wattóra értéket azért írtam le, mert az uniciklim 336 Wh-val 20-22 kilométert megy el, szóval egy gyors fejszámolással kijön, hogy ez a roller kb. 50 kilométert fog tudni a valóságban. Mindezt akár 40 km/órával teszi meg, ami már egy igen tisztességes sebesség, és nem is unjátok el az életeteket a hatótáv megtétele alatt. Szintén örömteli, hogy duális tárcsafék van a 10 colos kereken, ráadásul EABS-sel rendelkezik, vagyis a fékkar húzására nemcsak a motor lassít, hanem a kerék blokkolását is akadályozza az elektronika.

A Pro szó egyébként nem véletlen a névben, ebben már 25 A-es vezérlő van a sima H6 20 A-es sajátjával szemben,

és mivel a lengéscsillapítás és a vezérlés szokott a két leggyengébb pont lenni az ilyen járműveken, ezért a nagyobb ampertűrést jó jelnek tekintem. Szintén örömteli, hogy állítható a kormány magassága és hogy 120 kilogrammig terhelhető. Attól már kevésbé vagyok boldog, hogy 20 kiló, de ha azt is figyelembe veszem, hogy a Himo L2 is 18 és sokkal gyengébb és kisebb a hatótávja, akkor ez nem is tűnik olyan soknak. Természetesen ezt is lehet appból vezérelni, megjeleníti a menetteljesítményeket és a megtett utat a progiban, szóval elég kompakt egésznek néz ki, amit a roller nyújt.

Ha tényleg viszonylag hibamentes a jármű – valójában egyik sem az, csak más egy kiszakadó gátló esete, mint egy lelazuló csavaré -, akkor szerintem nem sok érte az a 208 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és lesz ez még olcsóbb is, ha kicsit helyre állnak a világban a dolgok. A rollert cseh raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés