hirdetés

Kuponos termékek a Ranvee kínálatában

A kütyük lengyel raktárból érkeznek

hír
Kuponos termékek a Ranvee kínálatában 1

Forrás: Ranvee

írta: Bagi
2024-04-25

A Ranvee webáruház kínálata szerteágazó, 3D nyomtatókra, lézergravírozókra, autó- és motorkerékpár kiegészítőkre, szerszámokra és elektromos bringák forgalmazására fókuszálnak. Céljuk, hogy kiváló minőségű kínai termékeket kínáljanak szerte a világon. Most három nagyon kedvező árú terméket ajánlunk a figyelmetekbe, amiket lengyel raktárból küldenek. Olcsóbban vásárolhattok autós kiegészítőt, robotporszívót és air fryert.

Az autómosó is egy akkus, kompakt eszköz, 200-240 liter víz átmozgatását ígéri egy óra alatt 200 Psi nyomással. A hozzá tartozó speciális vízcsövet egy vödörbe kell lógatnotok, és már moshatjátok is a kocsit, a 3 deciliteres, kis műanyag flakonból autósampont tudtok mellé adagolni. Tartozik még a pisztolyhoz egy plusz kis fej, amin hatféle módban állítható a vízsugár: 0°, 15°, 25°, 40°, egyenes és szétágazó. Ha többet szeretnétek megtudni, erről a praktikus autós kütyüről, akkor olvassátok el korábbi tesztünket is.

A Ranvee webáruházból, lengyel raktrárból az YGJSTMVDZBD9  kuponnal 42 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni.

Ultenic TS1 robotporszívó

Tavaly második félévben került a piacra az Ultenic TS1 robotporszívó, és máris nagy kedvenc lett, hiszen nemcsak olcsó, hanem szinte mindent tud, amire szükségetek lehet. 3000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, oldalt egy kefével tereli a koszt a megfelelő helyre, alul pedig egy forgókeféje van. A porszívózás erőssége több lépcsőben állítható, a szőnyegeken pedig automatikusan megemeli a teljesítményt, hogy minden piszkot összeszedjen. Amikor felmos, akkor kifejezetten elkerüli a szőnyegeket, nehogy nedvesek legyenek.

A navigációs rendszere LiDAR szenzoros, de nem a tetejére, hanem az elejére került a radar. A DTOF rendszernek köszönhetően valós időben térképez és elkerüli az akadályokat. Több térképet is kezel, így többszintes házakban is jól használható. Meg tudtok adni no go zónákat, és a helyiségeket is külön tudjátok paraméterezni. Okostelefonról irányíthatjátok, van a gépben WiFi és Bluetooth is, de emellett egy hagyományos Bluetooth-os távvezérlőt is kapott.

Lemerülés esetén visszatér a dokkolójára, majd a töltés után folytatja a takarítást. A portartályát magától üríti a dokkolóján a 3 literes porzsákba, 8 hétig nem igényel karbantartást. Két köralakú felmosópárnával rendelkezik, amiket gyorsan forgat, így tisztítja meg a felületet sokkal hatékonyabban, mint más átlagos porszívók. Ha többet szeretnétek megtudni róla, olvassátok el néhány hete készült tesztünket is.

A Ranveeről a 9AMRES02JVQK  kuponkóddal 75 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ami egy önürítős robotporszívó esetében elég jó árnak számít. A szállításért nem kel fizetni, lengyel raktárból küldik.

Proscenic T21 air fryer

A forrólevegős sütők praktikusak, hiszen nem kell olajat adagolnotok a sütéshez, így kellemetlen szagok sem fognak terjengeni a lakásban, ráadásul gyorsan és egészségesebben készíthetitek el az ételeket. A Proscenic T21 1700 wattos teljesítménnyel dolgozik, a kosárban pedig folyamatosan keringeti a forró levegőt, ezáltal a finomságok egyenletesen fognak átsülni. Persze nem fér bele annyi minden, mint egy hagyományos sütőbe, de egy átlagos ételből belefér 3-4 adag. 5,5 literes kosárral rendelkezik, a külső mérete pedig 31,4×31,6×32,6 centiméter.

Számos jó tulajdonsággal bír, gyorsan felfűt, hiszen kicsi, igen energiatakarékos és gyorsan sülnek benne a dolgok. A gépnek egy rakás előre definiált sütési módja van, de kézzel is beállíthatjátok a hőfokot és a sütési időt, ha pedig lejár a program, magától lekapcsol, így biztosak lehettek benn, hogy nem fog odaégni a vacsora.. Nem egy átlagos sütő, hiszen okostelefonról vezérelhető, így látjátok távolról, hogy áll a kaja, de akár be is időzíthetitek.

A Ranvee NW16669C0TFB  kuponjával most 29 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kaparinthatjátok meg, lengyel raktárból küldik.

hirdetés