hirdetés

Kugoo S1 Pro és Kugoo G-Booster

Ki a kicsit nem becsüli

hír
Kugoo S1 Pro és Kugoo G-Booster 1
írta: Rolla
2019-06-26

A tegnapi cikkben olvashattatok az elektromos járművek összes előnyéről, és megmutattam egy alap rollert, ami árban és tudásban is tökéletes a beugró szinten. Azok számára viszont, akik rögtön belecsapnának a dolgok közepébe, vagy a jelenlegi közlekedési eszközüket váltanák le, itt van rögtön két alternatíva is, amik már kicsit komolyabbak. A pláne az egészben, hogy a tegnapi Kugoo S1-hez hasonlóan itt is jár a vásárlási utalvány, ami azt jelenti, hogy a vételárból visszakaptok 8.500 forintot kupon formájában, amit a Geekbuying oldalán levásárolhattok.

A KGS1PRO kóddal 102.000 forintért lehet a tiétek ingyenes szállítással Lengyelországból. Ez körülbelül 12.000 forinttal több, mint amennyit az alap verzióért kérnek, így ha a tartósságra is szeretnétek rámenni, akkor érdemes rákölteni ezt a plusz összeget. Lengyelországból érkezik ingyenes szállítással, ha pedig ne adj’ Isten bármi probléma lenne megérkezéstől számítva egy héten belül, akkor a Geekbuying szó nélkül kicseréli egy újra. Vásárlás után pedig ne felejtsétek el ezen a linken igényelni a 8.400 forintos kuponotokat.

Kugoo G-Booster

Hát igen, itt már nem csak a kerekek anyagával játszottak, bár ez az áron is meglátszik. A Kugoo G-Booster maximális végsebessége 55 km/óra, magyarul itt már érdemes erősen kapaszkodni a kormányba, hatótávja pedig 85 km. Ezzel konkrétan még vidékről is be tudnék járni dolgozni a belvárosba, és a kocsival mért siralmas átlagsebességet tekintve valószínűleg még gyorsabb is lennék. Szinte minden adatot megsokszoroztak az előző Kugoo-khoz képest, így sajnos a súlyát is. Most már 30 kilogrammot kell a hónotok alá csapni, ha szeretnétek felvinni a lépcsőn, ezért ez tényleg nem a gyerekjáték kategória, főleg, mivel akár 120 kg-os zsokét is el tud vinni a hátán.

Elöl és hátul is van fék és motor, így sem az elindulással, sem a megállással nem lesz problémátok, és a világítás sem maradt le, így ha elkóboroltok, akkor is visszatalálhattok még este is. A boost-olás az áron is meglátszik, a GBOOSTER kóddal, ajándék térd- és könyökvédővel 310.000 forintért vehetitek meg lengyel raktárból, ingyenes áfa- és vámmentes szállítással. Itt is él a vásárlási utalvány igénylése, ne hagyjátok ki semmi képpen.

Ha pedig úgy gondoljátok, hogy kezdésnek elég lesz a Kugoo S1, akkor nézzétek meg a tegnapi cikket, ha pedig nem vagytok benne biztosak, hogy melyik elektromos jármű lenne számotokra a legmegfelelőbb, akkor olvassátok el gyorstalpalónkat.

hirdetés