hirdetés

Kugoo M2 Pro vagy Kugoo Kirin S1 roller?

Az Apavlog megmondja a tutit

hír
Kugoo M2 Pro vagy Kugoo Kirin S1 roller? 1
Don Kartács
írta: Don Kartács
2020-07-03

Mesterházi Dávid az Apavlogtól elvitte az általunk is tesztelt két Kuggo rollert egy kis furikázásra, és górcső alá vette őket. Vajon melyik a jobb jármű a kettő közül, a 87 000 Ft-ba kerülő Kirin S1 vagy a 137 000 Ft-ot kóstáló M2 Pro? Ezek persze nem egy kategóriába tartoznak, így az is kiderül, hogy érdemes-e többet fizetni a komolyabb járgányért.

Mindenben ellentéte az M2 Pro, ami egy sokkal jobban összerakott roller. Nagyobb, ballonos kerekekkel rendelkezik, ami sokat javít a menetkomforton, jobban gyorsul, nagyobb a végsebessége – 28-29 km/óra szemben a 25-tel  -, minőségibb összhatást kelt, de cserébe drágább. Azért hogy ne legyen tökéletes a kép, például nem jó szögben áll a lámpája, a fellépő ragasztása hajlamos elengedni, illetve a gumi gyárilag laposan érkezik, de ennek felfújása a kötelező beüzemelés része.

Ami viszont összességében bizakodásra adhat okot, az a minőségérzet. A Kugoo M2 Pro-ról elhiszem, hogy 2000 kilométer múlva is tenni fogja a dolgát, az egyetlen kockázat a gumik kilyukadása, de hát nagyjából az összes járműnek ilyen. Ráadásul normálisan meg is lehet vele állni, hiszen nemcsak motor-, hanem tárcsafék is lassítja a modellt. Az ára 137 000 Ft, ami magyar viszonylatban nem kevés, de aki ingázni szeretne, az a nagyjából 22-25 kilométeres hatótáv miatt is inkább ezt fogja választani, mint a házon belüli vetélytársát. Én mindenképpen az M2-re szavazok, de lássuk, mire jutott Dávid.

hirdetés