hirdetés

KTC H27V13 27 colos monitor 40 000 alatt

A van az a pénz tipikus esete

hír
KTC H27V13 27 colos monitor 40 000 alatt 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-22

A jó kereskedő örök érvényű szabálya, hogy mindent meg lehet venni, csak az a kérdés, milyen áron. Nem mondhatnám, hogy a KTC H27V13 monitort a tesztjében az egekig magasztaltam, pedig a márkát nagyon szeretem, két megjelenítőjüket is használom. A H27V13 egy 100 Hz-en frissülő, Full HD felbontású low budget megoldás, ami támogatja a Freesync/G-Snyc párost. A KTCFUN27   kuponkóddal elérhető 38 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért viszont kellemes vétel, főleg ingyenes szállítás mellett, EU raktárból. Felparaméterezve az Árukeresőt, a legközelebbi versenytársa itthon 56 000 forint, ami 40%-os árkülönbség, ezért  már sokan le fognak hajolni.

A KTCFUN27   kuponkóddal elérhető 38 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kellemes vétel, főleg ingyenes szállítás mellett, EU raktárból. Alternatívája ugyanezen felbontás mellett, de 24 colon a KTC H24T09P monitor – a tesztje itt olvasható -, ami IPS paneles megoldás, ami 165 Hz-en frissül, 1 ms a válaszideje és a NEONITY  kuponkóddal 41 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés