hirdetés

KTC H24T09P gamer monitor 45 000 forintnál kevesebbért

Ez is jó játékra és iszonyatosan olcsó

hír
KTC H24T09P gamer monitor 45 000 forintnál kevesebbért 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-11-11

A KTC egész patent monitorokat gyért, nekünk is van néhány a szerkesztőség tagjai között. Ez igaz a KTC H24T09P-re is, ami egy budget gamer megjelenítő. A 24 colos periféria nem egy dizájn ikon, de azért technológiailag ott van a szeren. Támogatja a G-Snyc és a Freesync technológiákat, a felbontása full HD, és az ára is becsusszant 45 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). alá az ára, ráadásul EU raktárból küldik.

Emellett olyan kulcsfontosságú továbbfejlesztett játékfunkciók is rendelkezésre állnak, mint a Timer és a Sniper Sight, hogy javítsák a játékosok teljesítményét. Aki szeretné megtudni a részleteket, az olvassa el a KTC H24T09P-ről írt részletes tesztünket.

 

A Geekbuyingról most a NEONITY  kuponkóddal 44 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, és lengyel raktárból, szállítási költség mentesen küldik.

hirdetés