hirdetés

Kiváló porszívók egy új kínai webshop kínálatában

Bemutatkozik a BuyBestGear

hír
Kiváló porszívók egy új kínai webshop kínálatában 1
írta: Atika
2021-10-15

Évente több új webshop nyílik és tűnik el, mint azt elsőre gondolnánk. Kínában sincs ez másképp, de a telített piac miatt még gyorsabb ez a folyamat, azonban előfordul, hogy egy-egy ilyen friss oldal kitűnik a tömegből, és ezért érdemes vele foglalkozni. A BuyBestGear nemrég indult útjára, de az általuk forgalmazott márkák és az áraik miatt már érdemes foglalkozni velük. Első körben három porszívót hoztunk nektek kuponokkal megspékelve.

Természetesen minden egyéb tulajdonsága is megsüvegelendő, hiszen a maximális szívóereje 4000 Pa, az 5200 mAh-s akkumulátorának hála, akár 250 négyzetméternyi területet is fel tud porszívózni. Feltörlésre is képes, és a kategóriájának megfelelően vízpumpás megoldást használ, így csak annyi víz kerül a mikroszálas törlőkendőre, amennyi szükséges. A tárgyfelismeréshez szükséges szenzorokon felül a tetején megtalálható a LiDAR, amely a térképkészítéshez szükséges, így mindennel felvértezték, amire csak vágyhatunk egy ilyen robot esetében. A BBGL10 kuponkóddal 111 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg a Dreame L10 Prót, ami egy egész jó ár ezért a porszívóért.

Dreame V11

Csak rá kell nézni a Dreame V11-re és rögtön látszik, hogy nem egy belépő modell az állóporszívók piacán. A gép szívóereje 25 000 Pa, de ez természetesen mérsékelhető is, hiszen ilyen erővel elég gyorsan lemeríthető az aksija. Alacsonyabb működési módban viszont képes akár másfél órán keresztül takarítani, ami bődületesen sok. Van rajta OLED kijelző, ami mutatja a töltöttségi szintet, az üzemidőt, de itt írja ki azt is, ha tisztítani vagy cserélni kell a hengerkefét, vagy a HEPA filtert.

Kiegészítők szinte kimeríthetetlen sora jár a géphez, kapunk egy motoros forgókefés fejet, egy szintén motoros atkaeltávolítót, kétféle kefés szűkítőt, flexibilis csövet és egy falra szerelhető dokkolót. Ötlépcsős szűrőrendszere van, amelynek az utolsó eleme egy cserélhető, mosható HEPA filter, ezzel közel 100%-osan kiszűri a port a levegőből. A Dreame V11-et a BBGV11 kuponnal 86 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg, ingyenes szállítás mellett, további költségek nélkül.

Viomi S9

A csúcs Viomi robot árban és tudásban is a konkurenciája fölé lőtt, ez azonban nem véletlen. A koncepció az, hogy a porszívó minden egyes takarítása után visszatér a dokkolóra, ahol automatikusan átemeli a piszkot egy porzsákos tartályba, ami akkora, hogy akár egy hónapig sem kell üríteni. Így gyakorlatilag elég havonta egyszer kitakarítanunk a gépet, nem kell vele pár naponta foglalkozni.

Természetesen ettől a technológiától eltekintve is a felsőkategóriában versenyez a Viomi S9. A szívóereje 2700 Pa, ráadásul akkora akkumulátort kapott, hogy egy töltéssel akár 320 négyzetméternyi területet is fel tud porszívózni. Természetesen kezeli a külön szinteket is, és az összes szoftveres megoldással rendelkezik, ami kellhet, itt már nem hiányolható a no-mop zóna vagy a szőnyegfelismerés sem. Érdemes elolvasni a róla készült tesztünket, ugyanis ott minden funkciójáról beszámoltunk, ráadásul szinte az egekig ajnároztuk az eszközt. A BuyBestGearen most a BBGS9 kuponkóddal 163 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg. Ne felejtsétek, hogy EU raktárból érkezik a termék, így akár egy héten belül a munkára foghatjátok.

hirdetés