hirdetés

Júniusi mega vásár a Geekmaxin

Alacsonyabb árak, kuponos kedvezmények

hír
Júniusi mega vásár a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-06-07

Jön a nyár, ilyenkor mindig leül az emberek vásárlási kedve, hiszen vagy vízparton tespednek vagy a szabadban sportolnak. Viszont aki egy kicsit leleményes, az tudja, hogy a cégek, így többek között a Geekmaxi is, kedvezményekkel próbálják felpörgetni a lanyhuló eladásokat, így bizonyos termékeket nyomott áron érhettek el. Érdemes erről a linkről indulni, mert itt láthatók egy helyen az akciók.

Júniusi mega vásár – Ezt kell tudnotok róla

Az ilyen mega vásároknak általában van egy jól bejáratott forgatókönyvük. Bizonyos időközönként kell bizonyos dolgokat csinálni, amik vagy kedvezményeket vagy kuponokat adnak, ez utóbbi pedig kedvezményeket, ilyen egyszerű az egész. A Geekmaxi is ezt az egyszerűen érthető sémát követi, ami náluk az alábbi:

  • Június 5-11.: napi egyszer részt lehet venni a tombolában (kék színű 3×3-as mező) és ajándékokat vagy kuponokat lehet farmolni
  • Június 12-23.: flash sale, vagyis leárazott termékek azonnali vétele a különösen menő kategóriákban
  • Június 24-30.: a legjobban fogyó termékekre ajánlatok

Egyszerű ugye? A fenti idővonalat még kuponokkal is megtámogatja a cég, amelyek adott kategóriákban használhatók fel:

  • 5% kedvezmény 3D nyomtatókra: TFDR3ZZW 
  • 4% kedvezmény 2 termék vásárlása esetén: V7DGLZUI 
  • 3% minden rendelésre: ShBFgDxA 
  • 60 euró kedvezmény, ha legalább 2 darab Eleglide terméket vásároltok: DL1PG6PJ 

Most pedig lássuk, milyen termékeket emelt ki nektek a Geekmaxi csapata!

hirdetés

Sőt, a platniját is rezgeti, tehát már inkább felmos mint feltöröl.

Ami a formáját illeti, a LiDAR szenzor az orrába került, ezért a szokottnál 2 centivel alacsonyabb, jobban befér az ágy meg a cipőtartó alá. A védjeggyel ellátott navigációs rendszer neve PathPro, kíváncsian várom, hogyan teljesít majd a valóságban, amire már nem kell nagyon sokat várnotok, hiszen hamarosan érkezik a teszt.

Összefoglalva a fentieket, a Proscenic X1 minimum egy decens porszívó, a konkurensek ára alatt. És mivel a legtöbb magyar család nem dúskál az anyagi javakban, viszont nekik is kell rendszeresen takarítaniuk, a két dolognak van egy közös keresztmetszete, ez a Proscenic X1. A porszívóért az Mn3GZe7Y  92 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek EU raktárból, a szállítás kevesebb mint 350 Ft, így ez az ajánlat egyre inkább esik a nagyon meggondolandó kategóriába.

A rollernek van lopásgátló funkciója is, ilyenkor blokkolja a kereket és csipog, ha el akarják vinni, illetve aktiválható az appból a tempomat, ennek segítségével 5 másodperc után tartja az aktuális sebességet a jármű. Ami a hordozhatóságot illeti, a nagyjából 18 kilogrammos tömeg rolleresmércével mérve még a skála könnyebbik végére esik, a kormány ráadásul lehajtható és a sárhányóba akasztható, így azért viszonylag egyszerű vele felszállni a tömegközlekedési járművekre. Az általános anyaghasználat és az összeszerelés minősége példás, még az úthibákon sem zörögnek vagy nyekeregnek rajta az elemek, a váz nagyon masszív, időtálló szerkezetnek néz ki.

A pAULwuMI  kuponnal 130 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza, EU raktárból. Ez bő 12 000 Ft-tal kevesebb, mint eddigi ár, még akkor is, ha beleszámolom a nem egészen 1 eurós szállítási díjat.

Eleglide Citycrosser – Város a terepe

A Citycrosser modellről már számtalanszor volt szó, és mivel teszteltük, most csak távirati stílusban írok róla. Ez egy nyomatékszenzoros modell – egyelőre az egyetlen – az Eleglide kínálatában, 250 W-os motor mozgatja, és az akkuja is kivehető a városi cirkálásra tervezett biciklinek. A váz kifejezetten jó minőségű, de pont ilyen út is kell alá, hiszen nincsen lengéscsillapítása.

Forrás: Geekmaxi

A végsebessége 25 km/óra, legalábbis eddig segít rá a motor,

és anélkül, hogy az akkuja lemerült volna, tekertem vele 60 kilométert rásegítéses módban, szóval a gyári 75 kilométeres hatótáv nem egy hihetetlen adat. A dobozban külön érkezik a gázkar, amit nem kell felszerelnetek, így megmarad a jogszabályi megfelelőség is, ez hazánkban is ténylegesen egy elektromos bringának felel meg. Az akkumulátora kivehető és külön is tölthető, tehát nem kell a kétkerekűt a lakásba felcipelni. Használható áramforrás nélkül is, hiszen egy 7 fokozatú Shimano váltót is kapott, így szabadon állítgathatjátok az áttételeket. Aki pedig valaha próbált nyomatékszenzoros bringát, az tudja, hogy egy egészen más világ, mint a rángatós pedálszenzoros megoldások, nem véletlenül kérnek érte itthon jóval többet, jellemzően fél millió forint fölött.

A zZePUzqU  kuponnal nagyjából 258 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Vegyétek alapul a Decathlon legolcsóbb nyomatékszenzoros bringáját, az Elops 920-at, ami 500 000 Ft leárazva, vagyis 240 000 Ft-tal olcsóbb az Eleglide Citycrosser, ami brutálisan nagy különbség, majdnem kettőt vehettek az Elops árából. 

hirdetés