hirdetés

Jóárasítva kapható a Proscenic M7 Pro robotporszívó

Megbízható gép EU raktárból

hír
Jóárasítva kapható a Proscenic M7 Pro robotporszívó 1
írta: SonkaMod
2022-01-11

A Gshopper már az előző héten is meglepett minket egy remek robotporszívó ajánlattal, és most folytatják a sort egy Proscenic modellel. A gyártótól az M8 Prót már mi is próbáltuk, de most nem az, hanem az elődje akciós. Az M7 Pro egy fejlett porszívó, ami már magán hordozza az új porszívók ismertető jegyeit, de még egyáltalán nem szállt el az ára. Ha szeretnénk egy elég okos, de nem vészesen drága gépet, akkor ez a modell most egy jó választás.

A helyiségeket magától felismeri és fel is osztja a virtuális alaprajzon, amit aztán külön paraméterezhetünk az okostelefonunkon. Kiválaszthatjuk, hogy mely szobákban takarítson, vagy éppen mit hagyjon ki. Érdekes módon a vezérlést nemcsak applikációból, hanem fizikai távirányítóról is abszolválhatjuk.

Tehetünk virtuális falakat, és takarítás alól elzárt területeket is a térképre, így keretek közé zárhatjuk a gépet. A kényes területekre nem fog behatolni, például a gyerek Lego sarkát elkeríthetjük, és akkor nem fogja beszippantani az apró alkatrészeket.

A gép nemcsak porszívóz, hanem vízzel fel is tud törölni, ehhez pedig egy külön felmosós tartályt adnak hozzá. Érdekes még ebben a gépben, hogy lehet hozzá kapni külön egy átemelős dokkolót is, amibe magától üríti az összeszedett port, de sajnos ez nem tartozék az alap kiszerelésben, és elég borsos ára van külön.

A Gshopper most igen jó ajánlatot adott erre a gépre, pedig az alap árazásuk is baráti. Mint a legtöbb termék esetében, ezt is EU raktárból rendelhetjük, ingyenes DHL futárral, és ha felhasználjuk hozzá az A9348C3975BD kuponkódot, akkor mindössze 71 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnünk. Ez jóval kevesebb, mint amennyit máshol kérnek érte, például itthon megvehetjük 124 00 Ft-ért, tehát szabad szemmel jól látható a különbség, de a többi kínai webshopban is drágább, mint a Gshopperen.

hirdetés