hirdetés

A Gshopperen vehetünk olcsón Midea robotporszívót

Új bolt, új ajánlatok a láthatáron

hír
A Gshopperen vehetünk olcsón Midea robotporszívót 1
írta: SonkaMod
2022-01-06

Sokak számára lehet ismerős a Gshopper bolt, hiszen az Aliexpressen is árulnak mindenféle kütyüket, és különösen erősek Xiaomi vonalon. Mára odáig fejlődtek, hogy jól működő, önálló webshopot üzemeltetnek, amin sokféle termék rendelhető, és elég jó áron. A legtöbb áru EU raktárból érkezik, ingyenes szállítással, ez pedig nagyon-nagyon szimpatikus bennük. Az idei évet ők kezdik meg robotporszívó akciók terén, hiszen most nagyon jó ajánlatot kínálják a Midea M7 robotporszívót. A gép mindössze 54 400 forintba kerül náluk, EU raktárból.

Ahhoz, hogy bebizonyítsuk, hogy vannak náluk nagyon jó árak, rögtön egy kuponos akciót szeretnénk a nagyérdemű elé tárni. Persze az érdem nem a szerkesztőségé, hanem a Gshopper volt olyan kedves, hogy ilyen kupont adott nekünk, a termék pedig nem más, mint a Midea M7 robotporszívó. A készüléket már többször is bemutattuk, lehet Alin és Geekbuyingon is vásárolni, de a Gshopper most szépen aláalkudott ezeknek a konkurenseknek.

A porszívó 4000 Pa szívóerővel rendelkezik, és egy igen modern konstrukciónak számít. LIDAR szenzorral méri fel a terepet, és így készít részletes térképet a lakásról (akár több szintről is). Persze a szívóerő azért ekkora, hogy kisebb teljesítményen is jól szívjon, ahol az üzemidő is betyáros. Egy töltéssel akár 160 percet is tud takarítani, és nyilván magától csinál mindent: elindul, takarít és dokkol. Az applikációban kell beidőzíteni, hogy mikor dolgozzon, mi pedig élvezhetjük közben a szabadságunkat. Feltörlő funkciója is van, elektronikus pumpával szerelték fel, állíthatjuk, hogy mennyi vizet használjon. Helyiségenként beállíthatjuk neki, hogy hogyan takarítson, így megadhatjuk mondjuk, hogy a konyhában minden nap porszívózzon és mosson fel, míg a dolgozó szobába csak hétvégén tegye be a „lábát”.

Kezeli a virtuális falakat és a no-go zónákat, tehát elkeríthetünk előle területeket, amiket aztán kikerül. Így lehet kiküszöbölni, hogy szétcincálja a gyerek széthagyott LEGO-ját, vagy a sarokban hanyag eleganciával összegubancolódott töltőket és egyéb madzagokat, amiket a család egyik tagja sem hajlandó rendbe rakni.

Ez a Midea gép sajnos Magyarországra nem érkezett meg hivatalosan, de így is forgalmazza pár cég. A legkedvezőbb ajánlat rá 89 000 forint, plusz a szállítás. Ezt az árat igen nagy zárójelbe teszi a Gshopper ajánlata, akik a A7A7B54E8234 kuponkóddal mindössze 56 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, és ők is kiszállítják 3-7 napon belül, EU raktárból, futárszolgálattal. Ez egy olyan kedvező ár, amennyiért máshol nem kapjuk meg ezt a cuccot, és várhatóan a webshoptól még további jó ajánlatokat is fogunk kapni a jövőben.

hirdetés