hirdetés

Jó cuccok, jó áron

Ezeket érdemes megnéznetek 11.11 előtt

hír
Jó cuccok, jó áron 1
írta: Rolla
2019-11-07

A Geekbuying is igyekszik sok kuponnal és villámakcióval feltüzelni a hangulatot már 11.11 előtt, és mivel nem először csinálják, így értenek is hozzá. Van olyan termék, amihez kupon jár, míg másoknál – mint például a Xiaomi Mi A3 okostelefonnál – a gyorsaság számít, hiszen naponta lecserélődnek az akciók. Éppen ezért jó, ha ti is gyakran visszalátogattok a Geekbuyingra, illetve figyelemmel követitek az oldalunkon megjelenő híreket.

Xiaomi Dreame V9 vezetéknélküli porszívó

A Dreame V9 szépsége az egyszerűségében és praktikusságában rejlik, hiszen jóval könnyebb egy madzag nélküli verziót előkapni a sarokból, mint átráncigálni szobákon, emeleteken és dimenziókon át a hagyományos modellt. Külön öröm, hogy kocsitakarításnál is sok időt és pénzt spórolhattok, hiszen kézi masinává alakítva akár a ház előtt állva is kitakaríthatjátok, nem kell elgurulnotok sem a benzinkútig, sem a mosóig.

A működési ideje figyelemre méltó, 60 percig is bírja egy töltéssel, így kifulladásig takaríthattok, a 3 cserélhető fejjel pedig biztos, hogy alapos lesz a végeredmény. Jó deal lehet bárkinek, aki gyorsan és praktikusan szeretné letudni a porszívózás nyűgös perceit, továbbá összerakva is eltehető, így nem kell állandóan a szét- és összeszereléssel bajlódni. A 3OEHTZLM kuponkóddal 56 000 forintba kerül, ráadásul EU raktárból érkezik, így nem is kell rá sokat várnotok. Ha pedig online megsimogatnátok, akkor nézzétek meg a tesztünket.

Xiaomi Redmi AirDots vezetéknélküli fülhallgató

A vezetéknélküli fülhallgató sokkal kényelmesebb, nem áll fent a veszélye annak, hogy a zsinórba beleakadva kirántjátok a telefonotokat a zsebetekből és nem akadályoz a mozgásban sem. A korábbi magas árak után már jóval olcsóbban is beszerezhettek jó minőségűeket, a Redmi AirDots például 6000 forintba kerül és 5.0-s Bluetooth biztosítja a zavartalan kapcsolatot.

Mivel nekem a fülből kilógó darabok nem jönnek be, ezért kifejezetten tetszik ez a kialakítás, ráadásul 3 órát is kibír, a dokkolójával pedig még négyszer tölthetitek fel maxra. Ha pedig nem vagytok biztosak abban, hogy ez a tuti számotokra, akkor olvassátok el a róla készült tesztet.

Xiaomi Mi A3 okostelefon

A Xiaomi Mi A3 – CC9e jelöléssel illetik a kínai verziót, szóval aki ilyennel találkozik az ne lepődjön meg – egy olyan középkategóriás készülék, amivel azoknak szeretne kedveskedni a Xiaomi, akik nem kívánnak fél – esetleg egész – havi átlag magyar fizetéseket otthagyni egy telefonért. Ettől függetlenül igyekeznek kihozni a maximumot a költségkeretből, hiszen mind külsőre, mind belsőre próbálják a telefont minél naprakészebbé tenni, és ez visszatükröződik a különféle színekben pompázó hátlapon és a 6 colos AMOLED kijelzőn is.

Snapdragon 665-ös SoC található benne, és jelenleg a 4/64 GB-os verziót szerezhetitek be, viszont a belső memóriát 256 GB-ig bővíthetitek, így erre nem lehet panasz, lesz hely bőven a képek tárolására, amiket a 48+8+2 MP-es hátlapi és a 32 Megapixeles előlapi kamerákkal lőhettek.

Global verzió lévén B20 támogatással megtoldott 4G kapcsolat is szerepel a specifikációk között, továbbá a 2.4 GHz-es Wifi mellett az 5 Ghz-es frekvenciát is ismeri, így földön, vízen, levegőben stabil lesz az internet kapcsolatotok. És hogy a telefonotok biztonságban legyen, arcfelismeréssel és ujjlenyomattal is védhetitek. 49 000 forintba kerül, ami egy jó ok a megvételére, de ha még nem vagytok benne biztosak, akkor olvassátok el róla a tesztünket.

hirdetés