hirdetés

Jó áron kaphatók a BlitzWolf masszázscuccai

A test minden részére

hír
Jó áron kaphatók a BlitzWolf masszázscuccai 1
írta: Don Kartács
2021-11-24

A BlitzWolf már egy rakás masszírozógépet mutatott be, többek közt az általunk is tesztelt BW-FAS1-et és a BW-FAS2-t. Most azonban három újabb cucc került a terítékre, egy láb-, egy felsőtest- és egy nyakmasszírozó alkalmatosság. Mindegyiket EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett, és még jól szét is lehet őket kuponozni.

BlitzWolf BW-MGS2 lábmasszírozó

A BlitzWolf BW-MGS2 a lábujjaitoktól egészen a sarkatokig alaposan átdolgozza a lábfejeiteket. A tetején található nyílásokba kell betenni a lábaitokat, melyekben kivehető, mosógépben tisztítható szövetbetétek találhatók. Ezek alatt kaptak helyet a görgők, melyek a talpaitokat, felülről pedig a légkompresszió nyomkodja kellemesen a lábfejetek felső részeit. A masszázs segít a fájdalmak enyhítésében, illetve serkenti a vérkeringést is, így nemcsak a sportolóknak vagy fizikai munkát végző embereknek, hanem az idősebb korosztály tagjainak is jól fog jönni a használata.

A masszázs erősségének intenzitása több lépcsőben állítható, sőt, rengeteg üzemmód közül választhattok. A belső része fűthető is, vagyis a fázósok is élvezni fogják, ahogy a téli napokon melengeti a lábaikat a készülék. 10, 15, illetve 20 perces programok közt tudtok választani, az idő lejártával pedig a kütyü automatikusan kikapcsol. Vezérelni a készülék tetején található gombok segítségével tudjátok, melyek LED háttérvilágítást kaptak. Ha használjátok a BGBFQ36 kódot, akkor 23 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni Csehországból, ez az összeg pedig már tartalmazza a szállítási költséget is.

BlitzWolf BW-MGS3 masszázsbetét

Egy jó masszázsfotel nem olcsó mulatság, többszázezer forintot is elkérnek érte. Nem mondom, hogy a BW-MGS3 helyettesíti ezeket, de csak 46 000 Ft-ba kerül, és a teljes felsőtesteteket meg tudja dolgozni, plusz még az ülőgumótok is kap valamennyit a rezgésekből. A nagy jóindulattal masszázsfotelnek nevezhető cucchoz jár egy távirányító is, amivel a masszázs intenzitását és mintáját vezérelhetitek.

Kapcsolható rajta gördülő – ez olyan, mint amikor a masszőr az öklével nyomogatja a hátatokat -, célzott területre ható és ellazító program is, illetve az egyes testterületeket külön kezelés alá is lehet venni. Ez egyben azt is jelenti, hogy meg lehet dolgozni a nyakat és a vállakat – erre van külön program Shiatsu masszázs néven -, a hátat, de lehet teljes testet is masszíroztatni, sőt a párna rész még fűteni is tud, így kellemes melegben élvezhetitek a nyomkodást. A masszázsbetétet a BGBFQ38 kuponkóddal 46 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megvenni, EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

BlitzWolf BW-MGS1 nyakmasszírozó

Válogatásunk utolsó alanya talán a legegyszerűbb eszköz a három közül, ami nem más mint egy nyakmasszírozó. Egy viszonylag merev sálat kell elképzelnetek, amibe beépítettek masszírozó hardvert és egy vezérlőelektronikát, aminek a gombjait a bal oldali száron nyomkodhatjátok. Mit tud egy ilyen ketyere? Nagyjából azt, amit a korábbi termékek, csak a nyak és a váll részen, de mivel ez egy felsőtestet körülölelő darab, a szárait a kezetekbe kell akasztani.

A hosszabb végeknek az értelme az, hogy a masszírozó helyzetét a testeteken változtatva, egzakt pontokon is kifejthető a lazító hatás. Például lehúzhatjátok a hátatok közepére vagy a karotokra, de a galériában található képek adnak még ötleteket. Természetesen ez az eszköz is használható több fokozatban, és szintén képes melegíteni a testrészeket, rásegítve az ellazulásra.

A masszírozó sálért 12 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a BGBFQ39 kuponnal, a szállítása ingyenes, és ez is EU raktárból érkezik, mint a másik két termék.

hirdetés