hirdetés

Jimmy kütyük olcsón, EU raktárról

Powered by Geekmaxi

hír
Jimmy kütyük olcsón, EU raktárról 1
írta: hajas
2021-02-25

A Geekmaxi leárazott néhány Jimmy kütyüt, sőt, még extra kuponokat is kaptunk tőlük, így ha valaki porszívó vásárláson gondolkodik, az a lenti termékekben nem fog csalódni. Hoztam egy atkaporszívót is, ha valakinek csak erre lenne szüksége, és persze ehhez is van kupon. A Geekmaxiról érdemes tudni, hogy csak és kizárólag EU raktáras termékeket forgalmaznak, vagyis áfa- és vámköltségek nélkül, néhány nap alatt kézbesítik a rendeléseteket.

Jimmy JV83

A JV83 is járt már szerkesztőségünkben, érdemes elolvasni a róla készült tesztünket. A készülék 20 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, csakúgy, mint az előbb bemutatott kistesó, viszont a Nyolcvanhármas tele akkuval akár egy órán át is üzemel. Nagyon sok kiegészítő van itt is a dobozban, például a gégecső, mellyel a nehezen elérhető helyeket szabadíthatjátok meg a piszoktól, de a kefés fej és a könyökcsatlakozó is nagyon praktikus. Ahogy minden Jimmy porszívóban, így a JV83-ban is az allergéneket valamint a port a HEPA szűrő köti meg. Ha vásárlás előtt beírjátok a megfelelő mezőbe a z52K9Y7u kódot, akkor 57 200 forintért rendelhetitek meg.

Jimmy WB55

Ha meglévő, jól bevált porszívótokat nem szeretnétek lecserélni, viszont zavarnak az ágyatokban lakó poratkák, akkor érdemes beszereznetek egy atkaporszívót. A Jimmy WB55 pontosan erre a célra született, hogy a matracokból, ágyneműkből kiszippantsa az oda nem illő dolgokat, mint például a fent említett poratkákat, finom port, elhalt hámsejteket. A kefés forgófej magas fordulatszámon ütögeti a kezelt felületet, a szálak közé behatol, fellazítja a koszt, majd a 600 wattos motor a tartályba szippantja az oda nem illő dolgokat. A kütyü UV fénnyel is átvilágítja a felületet, ami megöli az apró élőlényeket. Az atkaporszívó 26 700 forintba kerül.

hirdetés