hirdetés

Itthon 38K-ba kerül, kintről 24 000-ért vihető

Amazfit ZenBuds, az alvássegítő fülhallgató

hír
Itthon 38K-ba kerül, kintről 24 000-ért vihető 1

Forrás: Indiegogo.com

írta: Don Kartács
2022-10-03

Az, hogy mennyit tudtok aludni, kardinális kérdés. Hazánkban ez (is) népbetegség, így nem véletlen, hogy annyi ember szenved tőle. Számtalan eszközt fejlesztettek már ennek a problémának a megoldására, de az egyik legérdekesebb az Amazfit ZenBuds, ami egy olyan fülhallgató, ami nemcsak figyeli az alvásciklusotokat, de alváskönnyítő hangokat is képes lejátszani. Speciális kialakításának köszönhetően pedig simán lehet vele aludni, nem nyomja a fületeket. Az Árukereső szerint itthon 38 600 Ft-ot kérnek érte, kintről ugyanez 23 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül Aliról, a CSHG0X6YVV4Q store kupon segítségével. A szállítás ingyenes, az áfát az eladó fizeti.

Hogyan tudja egy fülhallgató az alvást segíteni? Több funkcióval is, egyrészt pici és kényelmes, nem esik ki a fülből, másrészt pedig blokkolja a zavaró zajokat – például a másik horkolását -, illetve különböző alvássegítő hangokat – összesen 19 félét – is képes sugározni magából. Aki próbált már relaxáló applikációkat, az nagyjából el tudja ezeket képzelni, de aki nem, annak itt van egy mintavideó. Ahhoz, hogy egy éjszakát kibírjon a kütyü, meglehetősen hosszú üzemidő kell, amit 12 órában ad meg a gyártó, míg a töltőbölcsőben tárolt energiával összeadva ez az érték 56 órára emelkedik, ami igencsak megsüvegelendő. Képes azt is megállapítani, mikor aludtatok el, ilyenkor automatikusan lekapcsolja a zenelejátszást, de például ébresztőórát is beállíthattok, ami nem kelti fel az egész családot, csak titeket.

Forrás: Indiegogo.com

A felkelés után pedig átpörgethetitek az applikációban eltárolt alvásciklusotokat – az alvás alatti pulzust is figyeli az eszköz, PPG szenzor segítségével -, illetve az adatokból következtethettek arra, hogy hol lehet a probléma. Ugyan zenét nem lehet vele lejátszani, telefonhívásokat fogadhattok vele. Mikor megjelent, early bird akció keretein belül 69 USD-be került, majd felment 150 USD-re az ára, most pedig 23 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért – 55 USD körül – el lehet hozni a CSHG0X6YVV4Q store kuponnal, ami jelentős áresés, különösen ha azt is figyelembe vesszük, hogy itthon 38 600 Ft-ot kérnek érte. A szállítás ingyenes, az Ali pedig fizeti a termék után az áfát.

hirdetés