hirdetés

Itt vannak a Geekbuying szerdai ajánlatai

Porszívó és elektromos járgányok

hír
Itt vannak a Geekbuying szerdai ajánlatai 1
írta: hajas
2020-04-29

Újabb nagyszerű termékeket hoztam nektek a Geekbuying kínálatából. Ezúttal robotporszívót, elektromos rollert és biciklit mutatok nektek. A termékek Európából jönnek, így gyorsan házhoz szállítják, ráadásul a vámköltségek miatt sem kell aggódnotok.

Xiaomi M365 Pro

Az alapmodellhez képest még magasabbra helyezi a lécet az M365 Pro. Akár 45 kilométert is megtehettek vele, hála a 12 800 mAh-s akkumulátornak, a 600 W-os motorral pedig akár 25 km/h-s sebességgel is repeszthettek. Mivel erősebb a motor a sima változathoz képest, így akár a 20 fokos emelkedőkkel is megbirkózik. Terhelhetősége változatlan, továbbra is 100 kilogrammot bír el. Ami még jelentős előrelépés, az a fedélzeti komputer, ami sokkal informatívabb, mint a korábbi. Természetesen könnyedén összecsukhatjátok, így könnyen tudjátok tárolni, ráadásul nem is túl nehéz, 14,2 kg. A 4T8HGBBZ kuponnal 173 800 forintos áron vásárolhatjátok meg.

Xiaomi HIMO C20

A Himo C20, ahogy a nevében is benne van, 20 colos kerekeket kapott, a váza alumíniumból készült, ami magában rejti a 250 W-os motort és a 10 Ah-s akkumulátort. Végsebessége önerőből 25 km/h, hatótávja pedig teljesen elektromos meghajtás esetén 50 km, de “hibrid” üzemmódban 80 kilométeren keresztül tud rásegíteni a tekerésre a motor. A fékezésről tárcsafékek gondoskodnak. Hatsebességes Shimano váltó is került rá, így az emelkedőkön könnyebben tudtok haladni. Az ülés nekem nagyon tetszik: amellett, hogy magassága állítható, még pumpaként is funkcionál. Első és hátsólámpa is található rajta, így ezek beszerzéséről külön nem kell gondoskodnotok, valamint a kormányra egy fedélzeti komputert is szereltek, és még egy csengő is odafért mellé. Összecsukható, így kis helyen is elfér, ami szállításkor és tároláskor hasznos. Tökéletes választás városi, települések közötti közlekedésre. A 4T8HGBBZ kuponnal 241 400 forintért juthattok hozzá.

hirdetés