hirdetés

Itt vannak a Geekbuying pénteki ajánlatai

Roller, bicikli, robotporszívó

hír
Itt vannak a Geekbuying pénteki ajánlatai 1
hajas
írta: hajas
2020-05-08

A hétvégére is hoztam nektek pár cuccot a Geekbuyingtól. Találtok elektromos rollert és biciklit, valamint robotporszívót is. Mindegyik termék európai raktárból érkezik, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt, ráadásul pár nap alatt kézbesítik.

FIIDO M1 fatbike

Az M1 fatbike nem a városi közlekedésre lett kifejlesztve, hanem a terepre. 20 colos, széles abroncsok kerültek rá, amivel akár homokos utakon is gurulhattok. 100 kilométeren keresztül tud elektromosan rásegíteni a 250 wattos motor a hajtásra, de persze van lehetőség teljesen elektromos üzemmódra, vagy önerőből tekerhetitek ti is. Könnyen összecsukható, így a csomagtartóban is elfér az egyébként 25 kilós, alumínium vázas monstrum. A kényelmetekről és a biztonságotokról a 7 sebességes Shimano váltó, a tárcsafékek, a teleszkópok és a fedélzeti számítógép gondoskodnak, valamint a világítás is az alapfelszereltség részét képezi. Bár az ára elég húzós, a 4T8HGBBZ kóddal 300 000 forint, viszont az itthon kapható fatbike-okhoz képest még mindig kedvezőbb árú a Fiido M1.

Xiaomi Viomi V2 Pro

A Viomi V2 Pro járt már nálunk tesztelésen, akkor voltak kisebb hiányosságai, de ezeket azóta szerencsére szoftveresen javították. A robot külseje eltér a szokásos fehér-narancssárga Xiaomi színvilágtól, ő szürke-kék árnyalatokban tündököl. Porszívózás mellett riszáló mozdulatokkal feltörölni is tud, amelyre a sima robotporszívók nem képesek, ez azonban sajnos nem helyettesíti teljesen a felmosást, de a kisebb foltokat és a finom port eltünteti. A lézeres szenzorral térképet készít, ez alapján kerüli ki az akadályokat és járja végig a lakás minden négyzetméterét, sőt, már a szobákat is felismeri, így akár különböző napokra tudjátok időzíteni például a konyha vagy a nappali takarítását. A V2PRO359 kóddal 116 500 forintért vehetitek meg.

hirdetés