hirdetés

Itt vannak a Geekbuying mai ajánlatai

Xiaomi és Tronsmart cuccok a porondon

hír
Itt vannak a Geekbuying mai ajánlatai 1
hajas
írta: hajas
2020-05-06

Ma is elhoztam nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait. A felsorolásban találtok TWS hangszórót és fülhallgatót, valamint egy akkumulátoros magasnyomású mosót is. Mindegyik termék áfa- és vámmentes szállítási móddal érkezik hozzátok, és az áruk már tartalmazzák a szállítási költségeket is.

Xiaomi JIMMY JW31

A Jimmy JW31 vezeték nélküli magasnyomású mosó nagyszerű társ lesz a kerti munkában, például az autótisztításban, a róla készült tesztünket itt olvashatjátok. A dobozban 3 kiegészítőt találtok: egy mosószer adagolót, egy állítható lándzsát, valamint egy állítható szórófejet, amivel több különböző módon lehet porlasztani a vizet. 3/4 colos tömlőt tudtok csatlakoztatni hozzá, de a dobozban találtok egy rövidebb csövet is, így akár egy vödör vízzel is tudtok takarítani, nem szükséges vezetékes vízhez csatlakoztatni a készüléket. ECO módban akár 45 percen keresztül működik a gép, ennyi idő alatt pedig simán le tudjátok mosni a verdátokat vagy a bringátokat. A JW31125 kuponkóddal 42 000 forintért juthattok hozzá, és ő is európai raktárból érkezik hozzátok.

Xiaomi Air 2S

A Xiaomi legújabb TWS fülhallgatója az Air 2S nevet kapta. Külsőre teljesen megegyezik az elődjével, az Air 2-vel, különbség viszont akad bőven. Az új fülesek egy töltéssel már 5 órán keresztül duruzsolnak, a bölcső pedig összesen 24 órás üzemidőt biztosít számotokra. A tokot már vezeték nélküli töltővel is tudjátok tölteni, így nem kell többé bajlódnotok a kábelekkel. Javítottak a hangminőségen, a zajszűrésen, valamint a Bluetooth kapcsolat is stabilabbnak ígérkezik az új verzióban. A 4SGQYNN1 kuponnal 24 100 forintért lehet a tiétek. Szállítási módként válasszátok az EU Priority Line-t, így elkerülhetitek a vámköltségeket.

hirdetés