hirdetés

Itt vannak a Geekbuying legfrissebb ajánlatai

Akció, akció hátán

hír
Itt vannak a Geekbuying legfrissebb ajánlatai 1
írta: hajas
2021-09-24

A Geekbuying gőzerővel készül a Super Sale-re, aminek jelenleg az Early Access fázisa zajlik. Az eseményről néhány napja ebben a cikkünkben számoltunk be nektek, most pedig újabb exkluzív ajánlatokat és kuponokat hoztam nektek, így kedvezményes áron vásárolhattok vezeték nélküli porszívót, robotporszívót és elektromos rollert. Mindegyik terméket EU raktárból, áfa- és vámköltségektől mentesen, villámgyors szállítással rendelhetitek meg.

Kugoo S1

A Kugoo S1 a gyártó legolcsóbb elektromos rollere. 2019 tavaszán járt nálunk, a róla készült tesztünket itt olvashatjátok. A gyártó adatai szerint egy töltéssel 30 kilométert tehettek meg, a végsebessége pedig 30 km/h. A biztonságotok érdekében előre és hátra is LED világítást szereltek. A 11 kilogrammos roller akár 120 kilogrammal is terhelhető, a könnyű szállítás érdekében pedig néhány mozdulattal összecsukható. A kormányon egy hatalmas LCD kijelző található, ezalatt pedig a vezérlőgombok helyezkednek el. Ha használjátok az NNNINFLUENCER kódot, akkor 87 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolhatjátok meg.

Dreame D9

A Dreame D9 kiemelkedően magas, 3000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, de ezt tereptől függően képes automatikusan szabályozni, ezáltal kíméli az akkumulátort. LIDAR szenzor segítségével térképezi fel a lakást, amit a Mi Home alkalmazásban tudtok ellenőrizni. Magától felismeri a szobákat, így ezekre külön takarítási üzemmódokat és időpontokat adhattok meg. A porszívózás mellett feltörölni is tud, ráadásul a folyadékadagolás intenzitása három lépcsőben szabályozható. Egy töltéssel akár 150 percen keresztül is üzemel, de ha menet közben mégis lemerülne, akkor visszatér a dokkolóállomásra, feltölti magát, majd ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Az NNNINFLUENCER kuponkóddal 78 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Niubility N2

A Niubility N2 masszív alumínium vázzal került le a gyártósorról, tömege mindössze 14 kilogramm, teherbírása pedig 120 kg. Néhány mozdulattal összecsukható, így könnyű a tárolása és a szállítása. 10 colos, felfújható kerekeket kapott, melyek elnyelik a rázkódásokat. 350 wattos motor dolgozik benne, melynek köszönhetően 25 km/h a roller végsebessége. A tárcsafék mellett első és hátsó világítás teszi biztonságosabbá a közlekedést, a 10 Ah-s akkunak hála pedig akár 35 km-t is megtehettek egy töltéssel. Ha vásárlás előtt bepötyögitek a megfelelő mezőbe a GKB901S kuponkódot, akkor mindössze 85 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg.

Proscenic P11 Combo

A Proscenic P11 Combo egy 2 az 1-ben készülék, mivel a porszívózás mellett felmosásra is képes. A kütyü két különböző szívófejjel rendelkezik, az egyik egy “hagyományos”, forgókefés fej, amivel a szőnyegeket és a padlót tudjátok porszívózni, míg a másikon két darab mop található, melyek forogva súrolják a padlót. Utóbbinál is szív a kütyü, azaz nem feltétlenül kell kétszer áthaladnotok a felületeken. 25 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik az eszköz, vagyis mindent felszippant, ami az útjába kerül. Érzékeli a szőnyegeket, ilyenkor megemeli a szívóerőt, hogy a kárpit szálai közül is eltávolítsa a piszkot. A fejére LED világítás került, így könnyedén észrevehetitek a sötétebb zugokban bujkáló porcicákat. Egy töltéssel akár 50 percen keresztül is használhatjátok. A tetején egy érintős kijelző található, amivel vezérelhetitek az eszközt, ráadásul az akku töltöttségét is mutatja. Egy rakás kiegészítő fej jár hozzá, melyek segítségével a polcokat, kanapékat, matracokat is tisztává varázsolhatjátok. Ha használjátok a P11COMBO kuponkódot, akkor csupán 60 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek.

Ne feledjétek, hogy már elkezdődött a Super Sale Early Access fázisa, a fő attrakció pedig hétfőn kezdődik.

hirdetés