hirdetés

PayPallel érdemes vásárolni a Geekbuying Super Sale akcióján

A kuponok mellé extra 5% kedvezmény

hír
PayPallel érdemes vásárolni a Geekbuying Super Sale akcióján 1
írta: hajas
2021-09-22

Örömmel jelentem be, hogy elstartolt a Geekbuying legújabb akciója, a Super Sale. A fő attrakció ugyan csak szeptember 27-én indul, de már most, az Early Accessben is vannak kedvezményes árú készülékek, ráadásul most extra kuponokat is bezsákolhattok. Összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat, és persze hoztam néhány nagyszerű ajánlatot is.

Jimmy JV85 Pro

A Jimmy JV85 Pro tavaly augusztusban jelent meg. Az országban elsőként volt lehetőségünk kipróbálni a porszívót, ajánlom figyelmetekbe a róla készült részletes tesztünket, ahol minden fontos részletet megtudhattok róla. A JV85 Pro egyik újítása volt, hogy a portartályt vízszintesen helyezték el, ezáltal tovább tudták növelni a szívóerőt, egészen pontosan 200 AW-ra, valamint így a tartály űrtartalma is 600 milliliterre nőtt. Szintén ennél a készüléknél debütált a középen hajlítható szívócső, melynek segítségével sokkal kényelmesebbé válik a szekrények, ágyak alatti területek takarítása. A porszívón egy OLED kijelző is helyet kapott, ami folyamatosan mutatja az akku töltöttségét, az aktuális üzemmódot, illetve azt is megmutatja, ha valamilyen problémát észlelt az eszközben. Egy töltéssel 70 percen át üzemel, ami bőven elegendő egy nagyobb lakás kitakarítására is. A dobozban találtok egy rakás kiegészítőt, például 3 különböző kefés szűkítőfejet, egy gégecsövet és még egy atkaeltávolító fejet is.

Ha használjátok az NNNINFLUENCER150 kuponkódot, akkor 85 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megvásárolni a Geekbuying lengyel raktárából, ingyenes szállítással.

Kugoo Kirin M4

A Kugoo Kirin M4 egy olyan elektromos roller, amire egy ülést is szereltek, ezáltal hosszabb távokat tudtok vele kényelmesen megtenni. Hatótávolsága eléri a 45 km-t, végsebessége pedig 45 km/h, ezek az értékek pedig bőven meghaladják a legtöbb roller képességeit. Teherbírása is átlag feletti, akár 150 kilogrammot is elbír. Néhány mozdulattal összecsukhatjátok, így könnyebb a tárolása és szállítása a 23 kilogrammos járgánynak. A motorfék mellett előre és hátra is tárcsafékeket szereltek, és a biztonságotokról még LED lámpák is gondoskodnak. Az NNNINFLUENCER500 kuponkóddal 177 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Lengyelországból, ingyenes szállítással.

Eleglide S1

Az Eleglide neve ismerős lehet, hiszen nemrég járt nálunk az M1 elektromos kerékpár. Viszont nemcsak kerékpárokkal foglalkozik a gyártó, hanem elektromos rollerekkel is, ilyen például az S1. A járgány 10 colos, felfújható kerekekkel rendelkezik, melyek az első teleszkóppal egyetemben segítenek enyhíteni az egyenetlen útfelületek okozta rázkódásokat. A 15,5 kilogrammos roller 120 kilogrammal terhelhető, egy töltéssel 30 kilométert tud megtenni, maximális sebessége pedig 24 km/h. Néhány mozdulattal összecsukhatjátok, így tárolása és szállítása nem fog gondot okozni. Őt is ellátták első és hátsó LED lámpával, illetve a hátsó kerekén egy tárcsafék található. A GKB788S kuponkódot felhasználva 100 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató

Az Artillery Sidewinder X2 egy 3D nyomtató, amit nemrég dobott piacra a gyártó. A 300×300 milliméteres, automata szintezésű edzett üvegasztal 2 perc alatt 110 Celsius-fokra hevíthető, és akár egy 400 mm magas munkadarab is elkészíthető a géppel. Ha nyomtatás közben áramszünet lenne, vagy esetleg elfogyna a filament, akkor sincs gond, hiszen képes onnan folytatni a munkát, ahol az félbemaradt. Vezérelni a készülék oldalán található érintőképernyővel tudjátok, ami a kényelmes használat érdekében 45 fokos szögben van megdöntve. Ha használjátok az 5VHABEBW kuponkódot, akkor 121 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Kézikonzol

Ha nagy rajongói vagytok a klasszikus videójátékoknak, akkor érdemes beszereznetek egy ilyen kütyüt. A készülék elején egy 4 colos kijelző található, viszont ha nagy képernyőn szeretnétek játszani, akkor HDMI kábellel rá tudjátok kötni a tévétekre. A 32 gigabájtos tárhelyére rengeteg program ráfér, legyen az akár PS1, MD vagy GBA formátumú videójáték. A játékok mellett a készülék képes MP3, ebook fájlok és videók futtatására is. Az alján 4 darab USB port található, így egyszerre akár 4 személy is tud játszani. Ha használjátok az 5VZH7CWZ kuponkódot, akkor 17 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, ez az összeg pedig már tartalmazza a szállítási díjat is.

hirdetés