hirdetés

Itt vannak a DHGate legjobb ajánlatai

Kütyüáradat

hír
Itt vannak a DHGate legjobb ajánlatai 1
írta: hajas
2020-07-30

Elhoztam a DHGate legjobb ajánlatait, és persze a kuponok sem maradhattak ki. Ebben a válogatásban találtok robotporszívót, okos fogkefét és autós kamerát. Mindegyik termék európai raktárból érkezik, így áfa- és vámköltségek nélkül tudjátok őket megrendelni.

Xiaomi Oclean X

Az Oclean X az egyik legjobb ár-érték arányú okosfogkefe a piacon, amit már mi is kipróbáltunk, tesztünket itt olvashatjátok. Az érintőkijelzővel vezérelhetitek, kedvenc funkcióm a “kihagyott rész emlékeztető”, ami jelzi, ha valahol kevésbé voltatok alaposak, erre sok ember nem szokott odafigyelni. A fogkefe akkor is jelez, ha túl erősen nyomjátok a sörtéket a fogaitokra. Telefonos applikáció is jár hozzá, így minden adatot, statisztikát visszanézhettek a telótokon. A DHAll40 kuponnal 41,99 dollárért tudjátok megrendelni, lengyel raktárból.

70mai Dash Cam Pro

Egyre több ember szerel belső kamerát az autójába. Ha ti is szeretnétek egyet, akkor a 70mai Dash Cam Pro-val nagyon jól jártok. Már kipróbáltuk, ide kattintva olvashatjátok részletes tesztünket. Az utastér felőli oldalon helyezkedik el a 2 colos kijelző, hátulján pedig a 1944P felbontású, Sony IMX335-ös szenzor rögzít mindent, 140 fokos látószögben. A készülék automatikusan bekapcsol és elkezdi a videózást, ha elindultok az autóval. A DHAll40 kuponnal 42,85 dollárért rendelhetitek meg.

hirdetés