hirdetés

Itt van a Geekmaxi legújabb leárazása

Extra kuponokkal és remek árakkal várnak titeket

hír
Itt van a Geekmaxi legújabb leárazása 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Atika
2022-02-21

A Geekmaxi elég erősen kezdi az évet, ugyanis a Valentin-napi vásáruk után nem sokkal elindult a Special Sale nevezetű akciójuk, amelyenek keretében ismét találkozhattok akár 60%-os kedvezményekkel is. Kaptunk egyedi kuponokat, amiket minden termékre használhattok, a felhozotal ráadásul most a szokásosnál is színesebb, rengeteg kategóriából csemegézhettek, miközben mi extra kuponokat is megosztunk veletek három termékhez.

A gyártó legújabb zászlóshajója az S7 nevet viseli. A készüléket még tavaly szeptemberben vettük szemügyre közelebbről, a róla készült tesztünket itt találjátok. A robot LIDAR szenzorral térképezi fel a lakásotokat, ráadásul a különböző emeleteket képes külön-külön elmenteni. A 2500 Pa-os szívóerejének semmilyen por nem tud ellenállni, az 5200 mAh-s akkujának köszönhetően pedig akár 3 órán keresztül is képes üzemelni. Legjelentősebb újítása a szónikus felmosás, vagyis a korábbi megoldásokkal szemben sokkal hatékonyabban tud takarítani. Percenként háromezerszer rezegteti meg a mopot, ezzel a kézi súrolást imitálja, vagyis a makacsabb foltokat is eltünteti a padlóról. A felmosó párnáknál gondot szokott okozni, hogy összevizezi a szőnyegeket a robot, a Roborock mérnökei viszont erre is gondoltak, így egy ultrahangos szőnyegérzékelő szenzort szereltek bele, vagyis, ha szőnyegre ér, akkor megemeli a teljesítményt, és itt jön a szenzáció: felemeli a mopot, hogy ne koszolja össze őket. Sajnos a tudásának meg is kérik az árát, jelenleg a vjqHjZHH kóddal 174 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, azonban EU raktárból érkezik és még 2 év garanciát is vállalnak rá.

Jimmy H8 Pro

A Jimmy H sorozat legújabb modelljeinek középső tagja, a H8 Pro erős, 25 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, amire már tényleg nem lehet panasz, hiszen ekkora erővel bármiféle koszt összeszed. Ezen a modellen is megtalálható a kimondottan hasznos OLED kijelző, ami mutatja az akku töltöttségét, az aktuális üzemmódot, valamint itt láthatjátok, ha karbantartást igényel a porszívó. 70 perces üzemidejének köszönhetően simán kitakaríthattok vele egy nagyobb lakást, de az autótokat is könnyen kipucolhatjátok vele, mivel a csomag tartalmaz egy flexibilis csövet, ami megkönnyíti ezt a folyamatot.

A dobozban egy rakás kiegészítőt találtok, a 3 különböző szűkítő mellett egy kárpittisztító motoros fej és egy több szögben hajlítható könyök is a csomag részét képezi. Ha kíváncsiak vagytok a részletes tesztünkre, akkor ide kattintva tudjátok elolvasni. A Jimmy H8 Pro a 6WdnCiAB kuponnal 69 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek, és pár napon belül ki is szállítják EU raktárból.

Eleglide S1

Az Eleglide neve ismerős lehet számotokra, ugyanis még tavaly teszteltük az M1 elektromos kerékpárt és a D1 Master nevű rollerüket is. Az S1 az utóbbi kategóriába tartozik, csak éppen a D1 Masternél jóval városiasabb kiadásban. A járgány 10 colos, felfújható kerekekkel rendelkezik, melyek az első teleszkóppal egyetemben segítenek enyhíteni az egyenetlen útfelületek okozta rázkódásokat. A 15,5 kilogrammos roller 120 kilogrammal terhelhető, egy töltéssel 30 kilométert tud megtennimaximális sebessége pedig 24 km/h.

Néhány mozdulattal összecsukhatjátok, így tárolása és szállítása nem fog gondot okozni. Természetesen találhattok rajta első és hátsó LED lámpákat, hogy a sötétben is láthatóak maradjatok, illetve a hátsó kerekére egy tárcsaféket szereltek, így biztonságosabban közlekedhettek a rollerrel. Az FRUgAGnp kuponkódot felhasználva 89 100 Ft-ért vásárolhatjátok meg, amiért cserébe EU raktáras, ingyenes szállítást és 1 év garanciát is kaptok.

hirdetés