hirdetés

Ismét kuponozható a Proscenic DustZero S3 önürítő porszívó

Eltakarít maga után

hír
Ismét kuponozható a Proscenic DustZero S3 önürítő porszívó 1

Forrás: Geekbuying

írta: Raven96
2024-04-09

Gyakorlatilag nincs olyan barátom vagy közeli ismerősöm, aki ne rendelkezne robotporszívóval vagy legalább ne szeretne egyet, viszont én inkább az önürítős állóporszívókat preferálom, ilyen például a Proscenic DustZero S3 is. Ezt nemcsak beállítod, hogy merre menjen, aztán magára hagyod, hanem neked kell tologatnod, de a tulajdonságai alapján élvezet vele a munka. Kegyetlenül erős, 30 000 Pa szívóerővel rendelkezik és ezt képes automatikusan állítgatni szükség esetén, így könnyű vele takarítani. Geekbuyingról most 77 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető kuponnal és rengeteg kiegészítővel érkezik.

2500 mAh-s aksival érkezik és egyhuzamban közel 60 perces üzemidőre képes (valószínűleg szigorúan a legalacsonyabb fokozaton mérve) és a takarításban nagy segítségedre lesz az elektromos porszívófejen található LED fény, hiszen így nem marad kosz, ami elkerülné a figyelmedet. Csöve teleszkópos, így igen hosszúra kihúzhatod, hogy a kritikus helyeket is elérd vele, de számos kiegészítővel érkezik, köztük többféle kefefejjel, amikkel még egyszerűbb a takarítás.

A 8DYE2VR7  kuponkóddal most 77 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért te is megrendelheted Geekbuyingról a DustZero S3-at és megtudhatod, milyen kényelmes vele a takarítás. A termék európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

hirdetés