hirdetés

Ismét az év végi promós árszinten a Tronsmart T7

A Geekbuying megint lezúzta az árakat

hír
Ismét az év végi promós árszinten a Tronsmart T7 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2024-01-11

Szuper árakat kaptunk két Tronsmart T7 Bluetooth hangszóróra. Az egyik az eredeti 30 wattos T7 modell, a másik a tavaly megjelent kistestvér, a T7 Lite. Ez bár csal 24 wattos, de kompaktabb, így könnyebb magatokkal cipelni. Mindkettő vízálló és TWS képes, az üzemidejük is elég erős. A Geekbuying kuponjával most megéri beszerezni őket, hiszen hangszóróból sosem elég.

Tronsmart T7 Lite Bluetooth hangszóró

2023-ban mutatkozott be a Tronsmart T7 Lite, tavasszal pedig nekünk is volt szerencsénk kipróbálni. Ha még nem olvastátok volna a róla készült részletes tesztünket, akkor erre a linkre kattintva bepótolhatjátok. A külső ismerős lehet, a jól bevált henger formát nem hagyták el, sőt RGB LED világítást szereltek a végeire, így még mutatósabb lett. 24 wattos teljesítménnyel bír, melyet a két aktív hangszóró és három passzív radiátor hoz össze.

A belsejében egy 4000 mAh-s akkumulátor lapul, ami 24 órányi működéshez szükséges energiát tárol, tölteni pedig Type-C kábellel tudjátok. A TWS funkciót ő is megkapta, vagyis összeköthettek két eszközt, így dupla akkora teljesítménnyel, sztereóban hallgathatjátok a kedvenc számaitokat. IPX7 minősítésének köszönhetően nem kell aggódnotok amiatt, ha megázik az esőben.

Most az NNNOKIIW  kóddal 9800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek be a Geekbuyingról, és a vételárat semmilyen plusz költség sem terheli már.

hirdetés