hirdetés

Indul a Geekmaxi Black Friday vásár

1 hetes őrület

hír
Indul a Geekmaxi Black Friday vásár 1
írta: Atika
2021-11-18

A Geekmaxi sem marad ki a Black Friday-ből, és már el is indították az akcióikat. Rengeteg terméket áraztak le, mindenféle kategóriában, és egy rakás kupont is kaptunk tőlük, amit már mind megszokhattunk. Akár 70%-os kedvezményt is kaphatunk bizonyos termékekre, de más ajándékkal is készült a kínai webshop.

Kiemeltünk három kiváló terméket, amelyekre a fenti kódokat is fel lehet használni, így már jóval olcsóbban juthatunk hozzájuk.

Jimmy JV83

A Xiaomi Jimmy JV83 járt már a szerkesztőségünkben, a róla készült részletes tesztünket itt találjátok. A gép 20 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik és teli akkuval akár 1 órán keresztül használhatjuk. Az aksija cserélhető, így ha kettő van belőle, akkor az üzemidőt meg is duplázhatjuk. Egy rakás kiegészítő került a dobozba, például a gégecső – ami nagyon jól jön autó takarításkor -, kefés szűkítőfej és a könyök amelyek mind sokat segítenek a nehezen elérhető helyek kitakarításában, de a kárpittisztító motoros fej is jó szolgálatot tehet mindenkinél.

Az allergéneket és a port a HEPA szűrő ejti rabul, így a levegő is tisztább lesz, ráadásul a motort is védi a filter. Most ajándékba kapunk hozzá még egy filtert, illetve a felmosó kiegészítőt, így egyszerre porszívózhatunk és törölhetünk fel. A z52K9Y7u kuponnal 56 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a Jimmy JV83, ráadásul EU raktárból érkezik és 2 év garanciát is kapunk rá.

Viomi S9

A csúcs Viomi robot árban és tudásban is a konkurenciája fölé lőtt, ez azonban nem véletlen. A koncepció az, hogy a porszívó minden egyes takarítása után visszatér a dokkolóra, ahol automatikusan átemeli a piszkot egy porzsákos tartályba, ami akkora, hogy akár egy hónapig sem kell üríteni. Így gyakorlatilag elég havonta egyszer kitakarítanunk a gépet, nem kell vele hetente foglalkozni.

Természetesen ettől a technológiától eltekintve is a felsőkategóriában versenyez a Viomi S9. A szívóereje 2700 Pa, ráadásul akkora akkumulátort kapott, hogy egy töltéssel akár 320 négyzetméternyi területet is fel tud porszívózni. Természetesen kezeli a külön szinteket is, és az összes szoftveres megoldással rendelkezik, ami kellhet, itt már nem hiányolható a no-mop zóna vagy a szőnyegfelismerés sem. Érdemes elolvasni a róla készült tesztünket, ugyanis ott minden funkciójáról beszámoltunk, ráadásul szinte az egekig ajnároztuk az eszközt. A jLWd8GIL kuponnal 133 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthatunk hozzá, EU raktárból, 2 év garanciával, extra költségek nélkül.

Anycubic Vyper

Az Anycubic Vyper automata szintezésű, acél, speciális bevonatos asztala 110 fokra melegíthető, és akár 100 mm/s-os sebességgel is képes nyomtatni a gép. A PLA, TPU, PETG, ABS és “fa” filamentekkel nyomtató Vypert felszerelték egy érzékelővel, ami azonnal leállítja a nyomtatást, ha elfogy az alapanyag. Az X tengelyen könnyedén megfeszíthetjük a szíjat, így a nyúlása többé nem okoz problémát. A nyomtatási terület pedig 245x245x260 mm-es.

Az Anycubic Vyper áramszünet után onnan tudja folytatni a nyomtatást, ahol abbahagyta. A rajta lévő érintőkijelző segítségével, akár számítógép nélkül is elindíthatjuk rajta a nyomtatást, az adatokat pedig SD kártyáról olvassa be, de az USB csatlakozón keresztül számítógéphez is köthetjük. Kapott egy kis fiókot is a kütyü, amiben a segédeszközöket tárolhatjuk, ami hasznos is lehet, ha rendszeresen mozgatjuk a nyomtatót.

hirdetés