hirdetés

Home Essentials Festival a Geekbuyingnál

Íme a legújabb akcióhullám

hír
Home Essentials Festival a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2021-05-25

Újabb akcióhullám vette kezdetét a Geekbuyingon, ezúttal a Home Essentials Festival előnyeit élvezhetitek. Számos elektronikai terméket, köztük robotporszívót, állóporszívót, konyhai eszközöket vásárolhattok meg jelentős kedvezményekkel, ráadásul egy rakás termék EU raktárból is elérhető, vagyis áfa- és vámköltségek nélkül, villámgyors szállítással rendelhetitek meg a kiszemelt kütyüket. A cikkben találtok néhány exkluzív ajánlatot, melyekhez természetesen kuponok is vannak.

Roidmi NEX 2 Pro

A Roidmi egyik legújabb csúcskészüléke a NEX 2 Pro névre hallgat. A porszívó korábban már járt szerkesztőségbünkben, a részletes tesztünket ide kattintva érhetitek el. A kütyü mindenben igyekszik a maximumot hozni. 70 perces üzemideje bőven elegendő egy nagyobb lakás kitakarításához, a 26 500 Pa-os szívóerejével pedig mindent felszippant, ami az útjába kerül. Az aktuális üzemmódot, az akku állapotát a készülék motorjára szerelt OLED kijelzőn olvashatjátok le, de akár okostelefonnal is rácsatlakozhattok, így akár a kanapén ülve is csekkolhatjátok az előbb említett adatokat. A HEPA filter a legapróbb porszemeket is csapdába ejti, ami nemcsak a tisztább kiáramló levegőről, hanem a motor védelméről is gondoskodik. A motoros fejre a gyártó szerelt LED világítást, így a sötétebb zugokban is megtaláljátok a rejtőzködő porcicákat. A motoros fejre egy mágneses felmosófejet is felpattinthattok, melynek segítségével a finom portól és a kisebb foltoktól is megszabadíthatjátok a padlót. Ha a kosárban beírjátok a megfelelő mezőbe a ROIDMNEX2P kuponkódot, akkor 103 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg a NEX 2 Prót Németországból, ingyenes szállítással.

Jimmy JV85 Pro

Magyarországon elsőként volt lehetőségünk kipróbálnunk a Jimmy JV85 Prót, amit egyből megszerettünk. A készülék számos újítást hozott magával, mint például a megnövelt, 600 milliliteres portartály, valamint a középen hajlítható szívócső, aminek köszönhetően sokkal kényelmesebben, hajolgatás nélkül takaríthattok ki a polcok, ágyak, kanapék alatt. 70 perces üzemidővel rendelkezik, ami bőven elegendő a lakás kitakarításához. Az OLED kijelzőt is nagyon szerettük, hiszen hasznos információkkal látja el a felhasználókat.

Ha használjátok a GKBHOME10 kuponkódot, akkor német raktárból, 84 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, ingyenes szállítással.

Jimmy H8 Pro

A Jimmy H8 Pro idén tavasszal debütált a H9 Pro és a H8 társaságában. A három modell közül ez a középső tesó, ami sok dologban hasonlít az előbb ismertetett JV85 Próra. 70 perces üzemideje szinte minden lakáshoz elegendő, 25 000 Pa-os szívóereje pedig kimagasló. Az OLED kijelzőt erre a készülékre is rászerelték, vagyis minden fontos információt pillanatok alatt leolvashattok róla. A csomagban találtok egy rakás kiegészítőt, így akár az autótok nehezen elérhető zugait is kitakaríthatjátok. A GKBHOME10 kuponkódot felhasználva 76 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a készüléket Németországból, ingyenes és gyors szállítással.

Dreame Trouver Finder

A Dreame Trouver Finder robotporszívó tetejére egy Lidar szenzort szereltek, így pontosan és gyorsan tud térképet készíteni a lakásról. Magától felismeri a helyiségeket, de ezeket az appon belül ti magatok is testreszabhatjátok, sőt, még no go zónákat és virtuális falakat is beállíthattok. 2600 mAh-s akkuval látták el, melynek segítségével akár 2 órán keresztül is képes takarítani. Maximális szívóereje 2000 Pa-os, de nemcsak porszívózni, hanem feltörölni is tud, az ehhez szükséges folyadékot a 270 ml-es tartályba tölthetitek. A TROUVERF kuponkóddal 63 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a készüléket, ami igen jó ár egy ilyen tudású készülékért cserébe.

hirdetés