hirdetés

Hogy senki se maradjon ki

Amazfit Verge 3, Xiaomi kutyakulacs és Redmi Note 7

hír
Hogy senki se maradjon ki 1
írta: Rolla
2019-09-15

A mai kedvcsinálóban sok terméket találhattok, amik bár nem sorolhatóak egy kategóriába vagy témába, mégis ez adja meg a szépségét a dolognak, hiszen így mindenki kiválaszthatja a családból a számára legszükségesebbet. Egy elektromos rollernek bárki örülne, továbbá aki belevágna a sportolásba, annak az Amazfit Verge okosórát ajánlanám, ha pedig új telefon vásárlásán gondolkoztok, de nem fizetnétek érte feleslegesen sokat, akkor a Redmi Note 7 még mindig ott van a toppon. A listán egy terméknél viszont nincs kec-mec és gondolkozás, hogy ki örülne neki, ez pedig a kutyakulacs. Az azért legyen a kutyáé.

Sportos funkciói mellett a hétköznapokban is nagy hasznát vehetitek, például telefonálhattok vagy megtekinthetitek az értesítéseket, legyen szó email-ről, SMS-ről vagy Facebook üzenetről. A Xiaomi Amazfit Verge tehát azoknak ajánlható, akik sokat sportolnak, mégsem akarnak 50-60.000 forintot költeni egy órára.

Strava kompatibilis és az applikáción keresztül képes szinkronizálni. 37.000 forintba kerül a 3PHQYW76 kóddal, szállításnál pedig válasszátok az áfa- és vámmentes EU Priority Line-t. Ha nem vagytok biztosak a dologban, akkor olvassátok el a tesztünket.

Xiaomi Redmi Note 7 okostelefon

A Xiaomi Redmi Note 7 még mindig az egyik legnépszerűbb készülék a középkategóriás telefonok kedvelői között. Besorolását elsősorban az SoC és a RAM miatt érdemelte ki, cserébe a kameránál próbálták odatenni magukat. Jelenleg a 3+32 GB-os verziót szerezhetitek be kedvezményesen, amit Snapdragon 660-as processzorral egészítettek ki. A mobil “hájpját” a 48 Megapixeles kamera köré húzták fel, aminek a füstje igazából nagyobb volt, mint a lángja, ettől függetlenül nem lett vállalhatatlan az eredmény. (A képeket, amiket lőttünk, ebben a tesztben nézhetitek meg.)

Android 9-re húzott MIUI-t kapott operációs rendszerként, továbbá figyelemre méltó az átlagnál nagyobb, 4000 mAh-s akkumulátora, ami akár 3 napot is kibír egy töltéssel. Alapból nem magas árát még tovább csökkentették, most már 54 000 forintért hozzájuthattok.

Kugoo S1 elektromos roller

A lehető legnagyobb spórolás érdekében érdemes ősszel megvenni a fürdőruhát és tavasszal a téli kabátot, hiszen a szezonális termékeket ilyenkor szórják ki a boltokból. A Kugoo S1-nél is megfigyelhető, hogy lejjebb ment az ára júniushoz képest. Az egyik legstabilabb és tanulást nem igénylő eszköz a roller, hiszen gyerekkorában legalább egyszer mindenki állt már rajta. Ezek a verziók azért már túlmutatnak a játék szinten, hiszen 20-25 km-t tesznek meg egy töltéssel, 350 wattos motorjuknak köszönhetően pedig akár 30 km/h-s sebességre is felgyorsulhattok. A méretet sem bandázó óvodásokra találták ki, akár egy 120 kg-os személyt is képes elvinni a hátán, ami elég király. Könnyű és összecsukható, így bevásárláshoz, nagymama meglátogatásához vagy munkába járáshoz is tökéletes választás.

Akár lépcsőn is könnyű felvinni, a csomagtartóba is befér, akkumulátora pedig 4 óra alatt feltölthető maximumra. Tudását tekintve sok mindenben túlszárnyalja a Ninebot Segway ES1-et, de árban nem. 93 000 forintba kerül a KUGOOEU kóddal, ráadásul ingyenes szállítással érkezik pár nap alatt Lengyelországból, így gyorsan és vámmentesen kapjátok kézhez az új rollereteket. Ha pedig a műszaki adatok helyett az érdekel benneteket, hogy hogyan szuperál a gyakorlatban, akkor nézzétek meg a tesztünket.

Xiaomi kutyakulacs

Hogy tényleg ne maradjon ki senki a családból, itt egy meglepetés a kutyusoknak is. Ha sokat jártok vele kirándulni vagy nem kertes házban éltek, így napi kétszer-háromszor kiviszitek sétálni, akkor jó, ha van nálatok víz. Több megoldást is láttunk már- ilyen például az összecsukható tál -, de ha még egyszerűbben oldanátok meg ezt a problémát, akkor vegyetek egy kulacsot. Ezzel egyszerre pipáljátok ki a tál és a vízhordó kérdését, ráadásul akár a nadrágotokra is akaszthatjátok, nem szükséges hozzá táskát vinnetek. 6700 forintba kerül a 3PWVWBKI kóddal, ráadásul ingyenes a szállítás.

hirdetés