hirdetés

Heti körbetekintés

Kuponok a népszerű cuccokhoz

hír
Heti körbetekintés 1
írta: Rolla
2019-09-18

Onnan lehet felismerni leginkább egy jó terméket, ha még hetekkel-hónapokkal a megjelenése után is a népszerűségi listák élén áll. És hogy mitől is jó valami? Van, amit a tudása miatt nem lehet lerugdosni a dobogóról – ilyen például a Xiaomi Jimmy JV53 -, míg más terméknek az árába lehetetlen belekötni – lásd: Xiaomi borotva -. Ennél már csak az tökéletesebb, amikor a két szempont találkozik. Hogy minél közelebbi metszéspontot találjunk, mutatok négy kütyüt, kiegészítve kuponnal és villám akcióval.

Ha pedig nem terveztetek ennyit szánni rá, akkor nézzétek meg a korábbi robotporszívó tesztjeinket, ahol találhattok olcsóbbakat, továbbá nem lőhettek mellé, hiszen minden lényeges infót elolvashattok az adott modell működéséről.

Xiaomi ES3 körkéses borotva

A Xiaomi ES3 tesztelésekor elájult Marci attól, hogy létezik jó borotva 5800 forintért. Hibátlanul eltávolítja a borostát – szakállnál már nem vágja, inkább tépi -, van hozzá pajeszvágó és kijelzi százalékban az aksi töltöttségét, így nem fog váratlanul cserbenhagyni titeket félúton.

USB-s töltője van, amivel 60 percig használhatjátok, ebbe azért belefér néhány borotválkozás. Az árát már említettem – használjátok a 3JIJW7BX kupont -, és mivel bőven áfahatár alatt van, ezért további költségekkel sem kell számolnotok. Ennyi pénzért próba szerencse, ha nem jön be, akkor még billegő asztal alá támasznak is megéri.

Xiaomi Jimmy JV53 vezetéknélküli porszívó

A legújabb tag a Jimmy JV53, ami szívóerőben sok eszközt überel, többek között a Dyson V8-at, a Dreame V9-et és a Jimmy JV51-et is, ezért akinek ez az elsődleges szempont, annak ez a nyerő. Viszont mivel ugyanakkora az aksija, mint a JV51-nek, de a teljesítményét megnövelték, ezért értelemszerűen csökkent a használati ideje. A gyártó szerint 35 percig tolhatjátok egy szusszal, ami azért már elég egy normál méretű lakásra vagy autóra, de ha a Festetics kastélyban laktok, akkor a cserélhető akkumulátoros JV51 lesz a nyerő.

Szemfülesek észrevehették, hogy említettem az autót, szerencsére ebből a gépből is egy szempillantás alatt kézimasinát varázsolhattok, amivel a matractól kezdve a kocsiig mindent kitakaríthattok a speckó fejek segítségével. Bár van hozzá kupon, de most a flash dealnek köszönhetően jobban jártok, ha simán megveszitek. 61 000 forintba kerül, de ha szeretnétek még egy kicsit turbózni a dolgot, akkor válasszátok a JV53 Plus változatot, ahol két aksit kaptok hozzá 78 000 forintért.

Xiaomi Huami Amazfit Bip okosóra

Ha a sportolás miatt szeretnétek beszerezni egy okosórát, de a hétköznapokban amúgy nem vagytok annyira órapártiak, akkor érdemes felvenni az Amazfit Bip-et a kívánságlistára. 30 napot is kibír egy töltéssel normál használat mellett, amit mi is teszteltünk, továbbá a beépített GPS segítségével akár a telefonotok nélkül is monitorozhatjátok aktivitásotokat. Ez nagy segítség, ha a zsebeteket lefelé húzó telefon zavar titeket futás közben, ráadásul a karkötő bírja a kiképzést, IP68-as védelme megakadályozza, hogy az izzadság, eső vagy por kárt tegyen az eszközben.

A Mi Fit applikáción keresztül figyelemmel követhetitek fejlődéseteket és eredményeiteket, így biztos kaptok egy kis motivációt az edzéshez akár a hidegebb napokon is. A 3QPB0NC9  kóddal 19 300 forintba kerül, és európai raktárból érkezik, így akár már egy héten belül kézre is kaphatjátok.

hirdetés