hirdetés

Hekka válogatás pár igazán izgalmas termékkel

Új, dizájnos Mesuvida SUP is érkezett

hír
Hekka válogatás pár igazán izgalmas termékkel 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-08-15

A Hekkán megint nem bírtak magukkal, kreáltak pár zseniális akciót, és így sok termék árát vitték le egészen mélyre. Ezeket az árakat akkor tudjátok elérni, ha használjátok a termékkuponokat, amiket nektek szereztünk, ezeket a termékleírás alatt találjátok meg. Ezen kívül továbbra is él az elektromos cuccokra használható hekka29-10  kuponkód is, ami minden 29 dollár feletti rendelésnél 10 dolcsi kedvezményt eredményez, de ha a vásárlás összege nem éri el ezt az értékhatárt, akkor a hekka1st0815  kuponnal vásárlási limit nélkül kaptok 3 dollár kedvezményt.

Wanbo T2 Max

A T2 Max egy FHD felbontású projektor, ami a tesztünk alapján is bebizonyosodott. Fényereje 200 ANSI lumen, nagy plusz, hogy trapézkorrekcióval is fel van szerelve, ráadásul vertikális és horizontális irányban is, amit a távirányítóval vezérelhettek, és kiválóan működik. Található rajta HDMI és USB csatlakozó, valamint a egy táp bemenet és egy 3,5 mm-es jack kimenet is. Beépített hangszóróval is rendelkezik, összesen 2 darab van benne, egyenként 3W teljesítménnyel. A projektor Android 9-et futtat, így mehet rajta a YouTube és a Netflix is. Ha egy pici, csendes, jó trapézkorrekcióval rendelkező projektort szeretnétek, amit a számítógépetekkel használhattok, akkor jó választás lehet a Wanbo T2 Max, amit a wanbohu0815  kuponnal most 55 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhattok meg. Ez az ár már tartalmazza a szállítást és az áfát, ráadásul a termék európai raktárból indul, így előreláthatólag hamar meg is érkezik.

Wuben C3

A Wuben C3-at, már teszteltük korábban, és nagyon szimpinek találtuk. A zseblámpa megfelel a modern kor elvárásainak. 18650-es akkumulátor van benne,  mely 2600 mAh kapacitással rendelkezik. A LED fényereje maximum 1200 lumen, amit két órán keresztül tud szolgáltatni, de tud közepes (400 lumen – 3,5 óra működés) és kis fényerőn (80 lumen – 20 óra) is működni. Van egy energiatakarékos módja is, ilyenkor mindössze 5 lumennel világít, de így 143 órát is bír. Éjszakai irányfénynek ez tökéletes, de akár még olvasni is lehet mellette. Van még villogó és SOS üzemmódja is, ha erre lenne igény.

Újratölteni USB Type-C porton keresztül lehet, így akár hálózatról, akár egy power bankről is tölthető. Az eszköz mindössze 12,15 centiméter hosszú, a tömege pedig 123 grammIP68 vízállósággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem árt meg neki az eső, vagy a nagyobb mennyiségű víz sem.

Az ára most a HEKKA0706  kuponkód használata esetén 5400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben is benne van minden, szóval más egyéb költséggel nem kell számolni.

hirdetés