hirdetés

Hatalmas Xiaomi légtisztító vásár csehországi raktárból

Írtsuk ki a szmogot a lakásból!

hír
Hatalmas Xiaomi légtisztító vásár csehországi raktárból 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2020-11-03

Ha esetleg valaki szeretne légtisztítót még idén, akkor ne habozzon tovább, a legnépszerűbb Xiaomi légtisztítókra vannak őrült jó ajánlatok. Úgyis itt a tél, amikor a városok levegője fullasztóvá kezd válni a fűtési szezon miatt, ilyenkor fokozottan szükséges egy légtisztítót üzemeltetnünk. Ha esetleg karácsonyra vennénk, akkor sem vagyunk elkésve, ezek a gépek 100%, hogy hamarosan a vásárlók kezében kötnek ki.

Xiaomi Air Purifier 2H

Az egyik legolcsóbb modell, de éppen ezért sokak kedvence is. Ez a gép 260 köbméter levegőt képes megmozgatni egy óra alatt, ez pedig annyit tesz, hogy egy 18-31 négyzetméteres helyiség levegőjét tudja tisztán tartani. Ezen a modellen nincs kijelző, így a valós idejű adatokat csak az applikációban láthatjuk. A Mi Home alkalmazásban tudjuk követni, hogy éppen mennyire rossz a levegő, és innen tudjuk irányítani is a 2H-t. Lehet időzíteni, de az is megadható neki, hogy akkor menjen csak, amikor erre szükség van, mert leesett a levegő minősége. Összehozható a többi Xiaomi okosotthon cuccunkkal is, így akár párásítóval, hőmérővel és egyebekkel is összehangolható a működése. Ez a gép rettentően olcsó most, kár egy ilyen jó akciót kihagyni, ha azt érezzük, hogy ez a megfelelő választás a számunkra. A Banggodon most a BGZT88473 kuponkóddal mindössze 26 700 forintba kerül, ami a közel 40 000 forintos alapárához képest nagyon baráti.

Xiaomi Air Purifier 3H

A 3H a 2H-nak az erősebb és okosabb változata. Körülbelül leírható úgy, hogy tud mindent, amit a 2H is, csak nagyobb a teljesítménye és kijelzőt is tettek rá. Ez a gép már 400 köbmétert képes óránként átkeringetni, és így alkalmas akár egy 48 négyzetméteres helyiség levegőjének a szűrésére is. Az OLED kijelző real time-ban mutatja a hőmérsékletet, páratartalmat és a PM2.5 értéket, ami azt adja meg, hogy egységnyi légmennyiségben mennyi 2,5 mikronnál kisebb, oda nem illő részecske található. A működése ugyanaz, mint a 2H-nak, ezt is lehet időzíteni és okosotthonba integrálni. Egy kicsit borsosabb áron szokott menni, mint a gyengébb modell, így akár már 45-50 ezer forintot is elkérhetnek érte. A Banggoodon, ha beütjük a BGZT63023 kódot, akkor mindössze 42 000 forintért meg is vásárolható. A 2H és a 3H gépekről mi is készítettünk összehasonlító tesztet, érdemes elolvasni azt az irományunkat.

Xiaomi Air Purifier Pro

Ez egy nagyra nőtt gép, ami azt sejteti, hogy hatalmas légszállításra képes, és ez igaz is. Bár ennél is van erősebb modellje a gyártónak, ez is képes 500 köbméter levegőt átforgatni óránként, így megtisztítva egy 60 négyzetméteres helyiséget. A nagy gépháznak köszönhetően még csendesebb működésre képes, mint a többi, pedig azok is elég halknak számítanak. Egyéb iránt megfelel a tudása a 3H-éval, csak nagyobb, erősebb és természetesen drágább is. Ezért már simán elkérnek 80 000 forint feletti összeget is, de most Banggoodon a BGZT63023 kuponkóddal már 65 500 forintért rendelhető is. Természetesen erről is készítettünk részletes tesztet, amit ajánlunk figyelmetekbe. Mind a három légtisztító remek választás, és nagyon jó áron elérhetők, de a készletek elég limitáltak, érdemes sietni. Az összeshez ugyanaz a szűrő jó, és cseredarabot pedig könnyen találhatunk az Aliexpressen és Banggoodon egyaránt.

hirdetés