hirdetés

Három Hekka termék kelti fel a figyelmet

Az árazásuk szokás szerint alacsonyabb az átlagnál

hír
Három Hekka termék kelti fel a figyelmet 1

Forrás: Hekka

írta: Don Kartács
2022-11-30

Három termékkel köszön be a Hekka a szokásos heti cikkben. Lapop, robotportszívó és a mostanában nagyon népszerű power stationok egyike teszi tiszteletét, mindegyiket jutányos áron vásárolhatjátok meg. A Hekka belekalkulálja az árba az áfát, tehát többletköltségekkel nem kell számolnotok, illetve a Lenovo tabletjét leszámítva a másik két cucc EU raktárból érkezik, de mindegyik szállítása ingyenes.

A fő újítások viszont mégiscsak a feltörlésnél keresendők. Egyrészt a víztartálya 200-ról 250 ml-esre nőtt és a törlőrongy is egy antibakteriálisra cserélődött. Másrészt feltörlés közben a gép nemcsak a saját súlyánál fogva engedi a platformot a földre, hanem aktívan rányomja a padlóra, így pedig sokkal hatékonyabb a foltok ellen. A vezérlése a Mi Home applikációval lehetséges, azon keresztül tudjuk hangvezérléssel irányítani, távolról elindítani, időzíteni és a térképet személyre szabni.

A Hekkától rendelve, a HK2C kuponkóddal 69 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a termék, a szállítás ingyenes.

Lenovo XiaoXin Pad 2022 – Szolid teljesítmény

Annak idején vettem én is egy XiaoXin tabletet, 4 éve szolgálja hibamentesen a családot. A trükk az, hogy a XiaoXinnek van egy EU-s verziója is, ami drágább, az enyémet Tab 4 8 Plusnak hívják, szóval ennek a modellnek is van egy párja valahol az európai piacon, így a fura nevű variánstól sem kell tartani. Már csak azért sem, mert a globális ROM-ot futtató tablet fő részegységét a Snapdragon szállítja a 680-as SoC személyében, amihez 4 vagy 6 GB RAM és 64 vagy 128 GB háttértár társul. Az akkumulátora 7700 mAh kapacitású, ami 12 órányi videózásra ad lehetőséget, és 20 W-os gyorstöltéssel lehet telepumpálni.

A kijelző 10,6 colos, 2K felbontású – 1200×2000 pixel – IPS panel,

ez már kellően nagy ahhoz, hogy filmeket nézzetek rajta, a fényereje pedig 400 nit, ami zárt térben bőven elégséges. A hardver az Android 12-es verzióját futtatja, amin a ZUI kezelőfelület dolgozik, különböző extra funkciókkal. Természetesen a rendszer a stylust is támogatja, így digitális jegyzetfüzetnek is használhatjátok a tabot. Ezzel a hardverrel bőven lehet játszani is, amit 4 darab hangszóró tesz élvezetesebbé, ennyit már nem tudtok a kezetekkel sem eltakarni, tehát a hang nem nagyon szenved majd csorbát. A WiFi kétsávos, BT szabványból az 5.1-et támogatja és egy micro SD kártyahellyel is bővíthető a háttértár.

Tekintve, hogy a nemrég tesztelt N-One tablet 37 700 forintba került és sokkal gyengébb minden téren, a Lenovo XiaoXin nem is drága, a HKXIAOXIN  kuponkóddal a 4/64-es modellért 59 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetni, míg ugyanez 6/128-as verzióban 71 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

Thunora power station – Jó, ha van egy ilyen a háznál

A Thunora multifunkciós power statinöket gyárt, a mostani modelljük a kisebbek közül való. Ez elsősorban a méretében nyilvánul meg, 20,9×17,5×8,9 centiméteres és 2,8 kg, ami a hordozhatóság szempontjából még rendben van. A kapacitása 96 000 mAh – 240 Wh – maximális terhelhetősége 200 W, míg a fogyasztók összteljesítménye 400 W lehet, ebből azért látszik, hogy nem túl bika a telep. Szerencsére számtalan porton keresztül tudja leadni a teljesítményét, a lista az alábbi:

  • 1 darab 230-as kimenet, 110 V/60 Hz vagy 220 V/50 Hz 400 W (Max)
  • 2 darab USB-A kimenet: QC3.0/18 W
  • 1 darab Type-C kimenet: PD 25 W
  • 1 darab Type-C (ki- és bemenet is egyben): PD 60 W
  • 1 darab szivargyújtó kimenet: 12 V/10 A
  • 2 darab DC kimenet (tápegységeknek): 12 V/10 A

Feltölteni sem különösebben bonyolult, hiszen itt is több lehetőség áll rendelkezésetekre:

  • 230 V-os fali töltő (3,5 óra)
  • 12 V-os szivargyújtós adapter (5 óra)
  • napelem (5,5 óra)

Hogy a fenti lehetőségeket ki tudjátok aknázni, a csomagban van egy 230-as tápkábel, egy napelemes adapter és egy autós töltőkábel is, értelemszerűen a napelemeket külön kell megvásárolnotok. A történésekről egy beépített LCD panel tájékoztat, ami mutatja a töltöttséget, a terheltséget és az aktív portok számát is. Ha felkeltette érdeklődéseteket a termék, akkor a HKPOWER  kuponnal 70 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza.

hirdetés