hirdetés

Geekmaxin is elhozta a szerelem napja a leárazásokat

A Valentin név lassan összeforr az alacsonyabb árakkal

hír
Geekmaxin is elhozta a szerelem napja a leárazásokat 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-02-07

Megint lepergett életünk homokóráján egy újabb év, és újra itt a Valentin-nap, amit a Geekmaxi szokás szerint akciókkal ünnepel. A termékeikre általánosan jellemző, hogy a EU raktárból érkeznek és most mindenféle kuponnal lehet faragni az árukon. Vannak egyedi, termékspecifikus cuccok és egész oldalra általánosan használható kedvezmények, ezekről lesz most szó.

Geekmaxin is elhozta a szerelem napja a leárazásokat 2

Forrás: Geekmaxi

Roborock S7 Pro Ultra – Mindent tudok

A Roborock S7 Pro Ultra már annyit szerepelt az oldalunkon, hogy szerintem kívülről fújjátok a műszaki paramétereit. Nemcsak a tiszta és a koszos vizet tárolja el, hanem egy hatalmas porzsákba a koszt is begyűjti, ami akkora, hogy a működése akár 7 hétre is automatizálható. A gép egy 5200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, de ezt akár a porszívózás félbeszakításával is képes újra feltölteni – recharge and resume a funkció neve –, így a takarítási terület tulajdonképpen végtelen nagy. Magától üríti a víz és a portartályokat, nem kell hozzányúlnotok, csak előre beállítanotok, hogy mikor és hol takarítson, és ő mindent automatán intéz.

Természetesen nemcsak a porcicákat gyűjti össze az 5100 Pa-s szívóerővel, hanem felmosni is képes, ezt itt éppen VibraRise technológiának hívják, és percenként 3000 alkalommal dörgöli meg a padlót, sőt nyomást is gyakorol rá, szóval ez jóval több, mint a sima felmosás. Ami az elektronikus funkciókat illeti, nagyjából mindent tud, amit a korábbi modellek.

Többszintes házakat is kezel, no-mop és no-go zónákat is lerakhattok, ismeri a virtuális falakat, a térképeket helyiségekre bontja – de ezt ti is tetszőlegesen megtehetitek –, sőt, a bútoraitokat is a térképre rakhatjátok, ha éppen ahhoz van kedvetek, és ez még csak a jéghegy csúcsa. Mivel a víz és a rongy be tud büdösödni, macera lenne a tisztítás. Ezt megelőzendő, az S7 Pro Ultra képes letisztítani a saját keféit, a felmosó rongyot, majd a koszos vizet elzárja a megfelelő tartályba, utána pedig forró levegő segítségével mindent szépen megszárít.

A piac legdurvább porszívójáért 354 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a X24SNiwD  kuponkóddal, a szállítás pedig mindössze 300 Ft.

Kugoo S1 Plus elektromos roller – Budget roller

Több Kugoo rollert is teszteltük már, ahogy a mai roller elődjét, a Kugoo S1-et is. Az S1 Plusszal akár 30 kilométert is gurulhattok, hiszen hatalmas, 7,5 Ah-s akkumulátort kapott, melyet nagyjából 4-5 óra alatt tölthettek fel, maximális sebessége pedig 30 km/óra, persze ezekre hatással vannak az útviszonyok, a hőmérséklet stb. A roller akár 120 kilogrammot is elbír, ami jelentős előrelépés a korábbi modellhez képest. Új LCD kijelzőt szereltek a kormányra, ami szintén sokkal jobb, mint amilyet az S1-nél láthattatok, hasonló kijelzővel rendelkezik például a Kugoo Kirin ES2 is. Az elődnél gyűlölt összecsukási mechanikától is megszabadultak, az új rolleren már sokkal egyszerűbb a folyamat.

A Kugoo S1 Plus nem mai csirke, pont ezért tud olcsó lenni a Geekmaxinál. A PBSD9PMC  kuponkóddal 90 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg EU raktárból, a szállításért 2300 Ft-ot kell fizetnetek.

hirdetés

Ortur Laser Master 3 – Mindent vág

A Laser Master 3 a cég eddigi legjobb, leginnovatívabb terméke, teljesítménye a duplájára nőtt az előző modellhez képest, immáron 10 watt-tal képes gravírozni, ami akár 20 mm vastagságú faanyagot is elvág. A sebesség terén is jelentős növekedést értek el, hiszen a lézerfej percenként már 20 000 millimétert képes megtenni, így az alkotások jóval hamarabb készülnek el, mint a versenytársak termékeivel. A vágási pontosság is figyelemreméltó, 0,05-0,1 mm között van, ráadásul a gép már beépített elszívással rendelkezik, így a füst nem rontja a munkák minőségét, és az orrotokat se csavarja.

A készülék irányítása is javult mind a számítógéppel vagy mobiltelefonos vezérlés esetén is. A driverek telepítése és frissítése is igen egyszerű a WebUI-nak köszönhetően. A munkákat többféleképpen tudjátok eljuttatni a gravírozóra, WiFi-n, SD kártyán, U disken, vagy Hotspot linken. A mobiltelefonos applikációval nagyjából annyira egyszerű elindítani egy gravírozást, mint kinyomtatni egy fotót. A kép elkészülte után elég pár kattintás, a gravírozó máris indítja a munkát, míg a többiek a fotót csodálják a telótokon, addigra már félig el is készült a lenyomata egy fém vagy fa lemezen.

A biztonságra különös figyelmet fordít a gyártó, hétfajta védelemmel is felszerelték, olyanokkal mint az elmozdulás érzékelés, túlmelegedés- és túlfeszültség elleni védelem, illetve fizikai vészleállító gomb is került rá. A gyártó a LaserGRBL szoftvert javasolja a használatához, ami ingyenesen tölthető le a fejlesztő weboldaláról, de az Ortur saját fejlesztésű telefonos applikációjával is használható a gravírozó, ami iOS-re és Androidra is elérhető.

Most akciósan tudjátok megrendelni a Laser Master 3-at, ha használjátok az ED9aFGuz  kuponkódot, így az ára 223 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra módosul. Ahogy az oldalon a legtöbb termék, ez is EU raktárból indul, a szállítás ingyenes, és az áfa is az ár részét képezi.

hirdetés