hirdetés

Bluetti power stationök a Black Friday-en

Teljesítményben nincs hiány

hír
Bluetti power stationök a Black Friday-en 1
írta: Atika
2021-11-25

A Bluetti egy amerikai gyökerekkel rendelkező vállalat, akik kizárólag power stationöket és ezekhez csatlakoztatható napelem paneleket gyártanak. Az eszméletlen teljesítményű és kapacitású eszközök főleg azok számára lesznek hasznosak, akik szeretnek elvonulni a természetbe, de azért nem szeretnék magukat elzárni a külvilágtól, esetleg olyan helyen végeznek munkát, ahol szükség lenne áramra, de nem elérhető. A választék óriási, ahogyan a kedvezmények is.

A Bluetti elég komoly power stationöket gyárt, elég csak ránézni a Black Friday oldalukra, és mindenki megérti, hogy miről van szó. Több ezer wattórás akkumulátorok, nagy teljesítménnyel, amelyeket olyan helyekre szánnak, ahová másképpen nem lehet áramot juttatni. Táborozáshoz, elhagyatott helyeken kempingezéshez, autós világjáráshoz és munkához is kiválóak ezek a „hordozható” akkumulátorok. Az összes termékük német raktárból érkezik, így áfa és egyéb plusz költségek nem rakódnak a rendelésre, a szállítás pedig ingyenes.

Bluetti power stationök a Black Friday-en 2

Bluetti AC200P

Az AC200P a gyártó legújabb, és majdnem a legnagyobb power stationje. 2000 Wh-s kapacitással rendelkezik, a beépített invertere pedig 2000 watt folyamatos teljesítmény leadására képes, de rövid ideig 4800 wattos csúcsteljesítmény is kinyerhető belőle. A termék kimondottan nagyobb fogyasztók ellátására készült, így elektromos grillsütők, légkondik, fúrók, kávfőzők, de még hegesztő gép is működtethető róla. A benne lévő telepek lítium-vasfoszfát alapúak, amelyeknek több, mint 3500 töltési ciklus az élettartamuk. Az AC200P-n rengeteg csatlakozó kapott helyet, köztük két darab 230-as dugalj, négy USB-A port, egy 60 wattos Type-C, de van rajta szivargyújtó aljzat is, a tetején lévő két vezeték nélküli töltő pedig már csak hab a tortán. A terméknek megkérik az árát, de a BLUETTIAC200P  kuponnal 624 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte a kasszánál hagynunk, ami 300 euró megtakarítást jelent az eredeti árához képest.

Bluetti power stationök a Black Friday-en 3

Bluetti AC50S

A beszédes nevű AC50S egy 500 Wh kapacitású power station, amely jóval kedvezőbb árcédulával rendelkezik, mint a fentebb bemutatott társa. A terméket kimondottan arra tervezték, hogy áramkimaradás esetén se maradjunk áram nélkül, de probléma nélkül használható kihelyezett tápegységként is. Csak 300 wattnál kisebb teljesítményfelvételű gépek, készülékek üzemeltetésére alkalmas, amiért cserébe viszonylag könnyű – 6,2 kg – és a fizikai méretei sem túl nagyok, mindössze 259,5x191x196 mm-es. 45 watt teljesítményű Type-C port, négy darab USB-A, két 230-as dugalj és három DC csatlakozó található rajta, utóbbiból az egyik egy szabvány szivargyújtó aljzat. Két színben is elérhető az AC50S, kék és narancs verziók közül választhatunk. A  BLUETTIAC50S  kuponnal 146 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

Bluetti power stationök a Black Friday-en 4

Bluetti EB55

A Bluetti EB55-ös modellje már 700 watt leadására képes és 537 Wh kapacitással rendelkezik. Ez már nagyobb teljesítményű gépekhez is elegendő lehet, igaz csak rövid időre. Áramszünetek esetén tökéletesen el tud látni órákig egy laptopot, monitort és egy modemet is energiával, hogy zavartalanul folytathassuk a munkát. A kimeneti csatlakozók megegyeznek az AC50S-nél felsoroltakkal, annyi különbséggel, hogy a Type-C port az EB55-ön már PD3.0 támogatással rendelkezik, így 100 wattot is le tud adni, amivel már erre alkalmas notebookokat is tölthetünk.

A Bluetti EB55 kék és szürke színben elérhető, a BLUETTIEB55  kuponnal pedig 110 eurót faraghatunk le az árából, így 201 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg, ingyenes szállítással, német raktárból, extra költségek nélkül.

Bluetti power stationök a Black Friday-en 5

Bluetti EB70

Az EB55 nagyobbik testvére az EB70, ami 716 Wh kapacitású és 1000 wattot is képes leadni egyszerre. Tökéletes társ lehet egy komolyabb kempingezés vagy táborozás alkalmával. Egyszerre akár 5 telefont is tölthetünk róla – kettő USB-A, kettő USB-C, egy vezeték nélküli töltő -, de a két Type-C portja PD3.0 támogatott, így egyenként 100 watt leadására képesek. Az USB-ken kívül még további 5 csatlakozó aljzatot találhatunk rajta, amelyekkel bármilyen készüléket üzemeltethetünk 1000 watt teljesítményig.

Az EB55-höz hasonlóan itt is kék és szürke színekből választhatunk. A BLUETTIEB70  kuponnal 110 euróval lejjebb vághatjuk az árát, így 238 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg az EB70-et.

A Bluetti PowerOak sorozat tagjai már sokkal zordabb körülményekre is fel vannak készítve, akár -20 Celsius-fokban is képesek leadni a névleges teljesítményüket. Ezek a termékek már jóval drágábbak, azonban most két típus árából 400 euró kedvezményt is adnak.

LinkTermékEredeti árAkciós árKupon
Bluetti PowerOak EB240660 100 Ft513 300 FtBLUETTIEB240
Bluetti PowerOak EB150513 300 Ft366 600 FtBLUETTIEB150

hirdetés