hirdetés

Geekmaxi karácsonyi vásáron nemcsak a hó esik

Hanem az árak is, mutatjuk, hova

hír
Geekmaxi karácsonyi vásáron nemcsak a hó esik 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2022-12-07

A Geekmaxi megnyomja az év végét, hiszen itt a karácsony, és mivel az összes terméküket EU raktárból küldik, ezek még mind megérkeznek a fa alá, szóval érdemes szétnézni a kínálatban. Természetesen mindegyikhez hoztunk kupont, de vannak egész oldalon használható kódok is, úgyhogy ajándékvadászatra fel!

A szokásos struktúrában épülnek fel a dolgok, erről az aloldalról induljatok, hiszen itt egyben láttok mindent. Az akciók ma, vagyis 2022.12.07-én kezdődnek, és 26-áig tartanak. Felül látjátok a kuponokat – a big savings alatt is van pár -, lejjebb a termékeket, de mi is leközlünk ezek közül párat, amit az egész oldalon lehet használni, és összeghez kötöttek:

  • 10€ kedvezmény, ha a vásárlás összege legalább 20€: GZSZ1PMI
  • 15€ kedvezmény, ha a vásárlás összege legalább 150€: IAma5vbm
  • 30€ kedvezmény, ha a vásárlás összege legalább 500€: EsNtJ8Ar
  • 6% kedvezmény 2 termék rendelése esetén: 3V2P16KC 

Most pedig jöjjenek a termékek, amelyeket a Geekmaxi kiemelt az akciói közül.

 

Ha meggyőzött benneteket a termék, akkor az U8nfIfNj  kuponkóddal 35 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek, ami lényegesen kevesebb, mint a konkurens termékek 45-50 000 Ft-os ára, és a szállítás is ingyenes.

A CalmDo sütő valahol az air fryer és egy hagyományos sütő között helyezkedik el tudásban, viszont igen kevés negatívummal rendelkezik. Ha 8 fős a család, akkor arra nyilván kicsi, illetve elég nagy helyet foglal, de mást nehéz lenne a szemére vetni. Az ára is barátinak mondható, ahhoz képest, hogy egy sütő, így az érte kért, GZSZ1PMI  kuponnal elérhető 53 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár egyáltalán nem sok, ráadásul a szállításért 1 eurónál is kevesebbet kell fizetni.

Ortur Laser Master 2 Pro S2 – Vágjunk otthon anyagot

A Laser Master 2 Pro S2, nem meglepő módon a 3-as modell elődje, illetve annak egy továbbfejlesztett változata, ami igazából csak pár dologban tér el a sima variánstól. Ilyen különbség például a nagyobb sebesség, ami a Pro változatnál 10 000 mm/perc, míg az alap változatnál ez 3000 mm/perc volt. A gravírozó lelkét egy 5000 milliwatt teljesítményű lézer adja. A munkafelülete óriási, 400×400 milliméteres, amivel már nagyobb méretű mesterműveket is létrehozhattok. A lézert egy műanyag búra veszi körül, ami kiszűri a szemetekre ártalmas fényt, vagyis a munkálatokat szemüveg nélkül is követhetitek, de mindenesetre azért csomagolnak egyet hozzá. Ezenkívül többféle védelemmel is ellátták, többet között elmozdulás esetén azonnal leállítja a lézernyalábot.

A készülékhez kaptok a szemüvegen kívül gyakorláshoz szükséges anyagokat, fát, bőrt, stb. USB kábel segítségével köthetitek rá Windows vagy Mac rendszerű számítógépekre, és több gravírozó szoftverrel is kompatibilis, mint például a LightBurn vagy a LaserGRBL. Összeszerelése gyerekjáték, a gyártó szerint mindössze 10-20 percet vesz igénybe, maga a váz pedig fémből készült és rendkívül masszív.

A készülék ára a mostani akcióban az IAma5vbm kuponkód használatával 128 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás pedig ingyenes.

A 7,5 Ah-s akkumulátorral – 42 V-os, 315 Wh – full elektromos módban 35 kilométeres hatótávot mértünk, rásegítéssel ez akár 65 is lehet, ami meglepően sok, ráadásul van egy Plus verzió is, amiben az aksi kapacitása 12,5 Ah. A telep levehető, így nem kell a töltéshez a kerékpárt felcipelnetek a lakásba.

A megállásról a dupla tárcsafékek gondoskodnak,

ezekkel nem volt gond az elődmodellnél sem, míg az úthibák elnyelése az új, hidraulikus lengéscsillapítók feladata. A remek bringát a PBGjuGDg  kuponnal 246 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza, a szállításért pedig kevesebb, mint 1 eurót kérnek. Összevetve ezt a dectahlonos bringa árakkal, ahol a legolcsóbb, elektromos kétkerekű 350 000 Ft, míg egy MTB 420 000 finoman szólva is jelentős az Eleglide árelőnye.

KTC H27S17 – Nemcsak gamereknek

A KTC H27S17 a KTC H27T22 testvérmodellje, mindkettőt teszteltük is, amit itt és itt találtok. Az alapparamétereik ugyanazok, ez is 27 colos 2560×1440 pixeles felbontású WQHD panel, 165 hertz frissítéssel, de abból a hajlított variáns. A hajlítás rádiusza 1500R, ami azt határozza meg, mennyire öleli körbe a használóját, ez az érték a jobbak közé tartozik. Az emberi szem ennél egyébként kisebb rádiuszt lát – 1000R körül –, vagyis ez a megoldás kihasználja a perifériás látás előnyeit, így mindenféle játékok esetében – például szimulátorok – lehet ebből profitálni. Akit a téma bővebben érdekel, annak itt van egy kis olvasnivaló.

A H27S17 is támogatja a 8 bites színmélységet és a HDR10-et, képes 16,7 millió színt megjeleníteni – sRGB –, alacsony kékfény kibocsájtással rendelkezik, illetve támogatja a G-Sync és FreeSync technológiákat, amiről röviden elég annyit tudnotok, hogy itt nincs screen tearing, ha megfelelő grafikus vezérlő van a gépetekben. A monitor kapott előredefiniált profilokat is, amiket különböző játékmódokhoz találtak ki, ilyen az FPS, az RTS és a hasonló műfajok. Portok tekintetében nem rossz a felhozatal, USB, HDMI 2.0, 2 darab display port és hangkimenet is van, viszont Type-C nincsen, amiért kár. A KTC H27S17-et az F8cZTBcD  kóddal 86 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza ingyenes szállítás mellett, ennyiért pedig kevés konkurense akad a piacon.

hirdetés